Spraytan

Celebrate tan

En naturlig och hälsosam solbränna

Spraytan hos Celebrate Beauty I MALMÖ

Spraytan gör det möjligt att få den där härliga fräscha solbrännan! Den som får oss att känna oss sommar fina och redo för fest, bad och allt vad livet erbjuder. Spraytan gör att ojämnheter i huden såsom ärr, stretchmärken och åderbråck syns mindre. Det ger en fin ton till din hy och lyfter fram din skönhet och din personlighet. Detta utan att behöva utsätta kroppen för skadlig UV- strålning! Du är inte beroende av soligt väder för att kunna känna dig fin. Spraytan i Malmö hos Celebrate Beauty gör det möjligt att få den sommarfräscha hyn året runt.

SPRAYTAN

Spraytan med hållbar resultat

 

Vi på Celebrate Beauty använder endast noga utvalda färger från MineTan. Med MineTan Professional Spray
garanteras snabbt, naturligt och hållbart resultat. MineTans 1(HT) Formula kombineras med Quad Bronzing
Technology. Det innebär att din spraytan innehåller snabbverkande formula, kraftfulla antioxidanter och rika,
lyxiga oljor, fruktextrakt och silkesproteiner. Du får inte bara ett snabbt resultat utan det absorberas på ett unikt
sätt och varar längre. En naturligt solbränd hud, med längre hållbarhet och utan att skada huden. Produkter från
MineTan har ett naturligt innehåll med näringsrika vitaminer och antioxidanter från naturliga växtextrakt som ger
huden glow. Alla ingredienser är PETA-godkända. Hos Celebrate Beauty i Malmö kan du känna dig trygg med att vi vill
det bästa för din hud.

Före, under & efter behandling 

Förbered huden för spraytan

Spraytan fungerar genom att DHA-lösningen, den aktiva ingrediensen, kommer i kontakt med proteinerna i det översta hudlagret (epidermis). För optimalt resultat vid spraytan är det viktigt att förbereda på bästa sätt. En exfoliering under dusch gör att huden blir mer mottaglig för färg och skapar ett jämnt resultat. Observera att detta inte innebär att huden ska skrubbas för hårt! En för grov skrubb eller vantar kan vara för tuff mot huden inför en spraytan och kan leda till ett ojämnt resultat. Vi på Celebrate Beauty rekommenderar att du gör en mild exfolierande rengöring av huden. Då bildas en slät yta för färgen att interagera med och oljor och orenheter på huden avlägsnas för att skapa ett jämnt resultat vid spraytan. Tänk även på att inte använda några produkter på huden innan ditt besök. Deodorant, smink, olja och lotion kan påverka resultatet negativt. En ren och torr hud är den bästa utgångspunkten. Men var inte orolig om du på väg till salongen skulle svettas, då har vi tvättlappar så att vi säkerställer att huden är i bästa beredskap inför behandling.

Rätt klädd för spraytan

Inför behandlingen tar du av dig smycken. Vi rekommenderar även att undvika kläder av ull, lycra, nylon och spandex då det eventuellt kan ge ett fläckigt resultat. Se till att ha luftiga och mjuka kläder att ta på efter spraytan. Färgen från spraytan kan sätta sig på kläderna, men det går lätt bort vid tvätt. Viktigt att tänka på är att spraytan ger en fördjupad nyans efter hand, en process där huden absorberar upp färgen. Men om huden kommer i kontakt med vatten avstannar denna process. Därför rekommenderar vi att du ser till att vara skyddad mot regn när du lämnar salongen.

Spraytan session

Själva sessionen med spraytan tar endast 15 minuter. Vid ditt besök hos oss på Celebrate Beauty ska du självklart känna dig bekväm i spraytanrummet. Som tjej kan du välja att bära underkläder, badkläder eller vara naken. Engångstrosor i en semistring modell finns även att tillgå om så önskas. Som kille kan du välja att bära kalsonger, badshorts eller vara naken (vi vill dock att du meddelar i förväg om du vill göra din spraytan naken). Vi på Celebrate Beauty ser till att spraytanrummet är väl ventilerat. Om du lider av svåra andningsproblem rekommenderar vi att du talar med din läkare innan du bokar en tid för spraytan. Detta för att säkerställa att spraytan inte innebär en risk för just ditt mående.

Spraytan efter behandling

Celebrate Beauty ger dig en spraytan av hög kvalité, men det är även viktigt att du låter behandlingen verka på bästa sätt för optimalt resultat. Efter din session undviker du åtsittande kläder, till exempel BH bör inte användas under närmsta timmen efter spraytan. Lägg en handduk på sätet i bilen efter din spraytan. Försök att inte röra
eller klia på huden, då det kan färga av sig på händerna och även hindra absorberings processen. Undvik även vatten och att utföra aktiviteter som ger svett på huden. Undvik dusch de närmsta 8 timmarna efter spraytan. Överdriven värme som bastu eller spa eller skrubb av huden bör även det undvikas. Tänk på att din hud mår bäst av att återfuktas med en fuktighetskräm, morgon och kväll. Det gör även att resultatet av din spraytan håller sig längre och med en jämn nyans. En återfuktad hud bevarar färgen och slitage från rakning eller åtsittande kläder minskar. Vid spraytan påverkas resultatet av den individuella hudtonen och hur kemin. Celebrate Beautys spraytan är av hög kvalité och ger aldrig orange eller grön ton. Hur länge resultatet varar kan vara individuellt. I ytterst ovanliga fall sker en negativ reaktion på huden vid spraytan. Glöm inte att använda solskyddsfaktor om du är ute i solen!

FRÅGOR & SVAR

Hur länge håller färgen?

Cirka 1 vecka beroende på hudtyp och om du följer våra rekommendationer.

Kan jag sola som vanligt efteråt, utomlands?

Absolut! Men spraytan skyddar inte mot UV-strålar, så glöm inte solskyddsfaktorn.

Kan jag spraya mig även om jag är gravid/ammar?

Ja, det finns inga farliga ämnen i vår spraytan. Men tala gärna med din barnmorska om du känner dig osäker.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad ska jag tänka på?

På Celebrate Beauty rekommenderar vi att du först bokar in dig för spraytan några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får så du känner dig trygg på den viktiga dagen.

Vad har jag på mig vid spraytan?

De flesta av våra kunder väljer att bli sprayade i sina underkläder. Den färg som hamnar på kläderna brukar vanligtvis gå bort i första tvätten. Vi har även engångstrosor som du kan byta om till på plats hos oss.

Spraytan med sår på kroppen?

Undvik spraytan vid öppna sår. Mindre sår som nästintill är läkta kan du skydda med plåster eller kirurgtejp vid spraytan. Gäller även nygjorda tatueringar.

Spraytan om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi på Celebrate Beauty har många kunder som upplever att spraytan ger en jämnare och enhetligare hudton.

Kan jag spraya mig om jag har eksem, psoriasis eller allergier?

Då rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med någon av våra spraytan specialister på salongen, de välkomnar dig för att spraya ett litet testområde. Du får sedan observera att det inte uppstår någon negativ reaktion det närmsta dygnet.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site.