Spraytan i Malmö

Celebrate tan

En naturlig och hälsosam solbränna

VÄLKOMMEN TILL CELEBRATE BEAUTY

På Celebrate Beauty i Malmö kombinerar vi det bästa av kosmetika och hudvård för att erbjuda dig en idealisk brun-utan-sol-lösning. Varje behandling är unikt utformad för att spegla din individuella stil, hudton och önskemål, från en diskret och naturlig lyster till en intensiv och mörk solbränna. Våra produkter är noggrant utvalda för att vara skonsamma mot din hud, berikade med närande ingredienser som arganolja och kokosnötvatten, och är dessutom 100% veganvänliga och fria från parabener. Hos oss får du en personligt anpassad skönhetsupplevelse som inte bara förskönar utan även tar hand om din hud på djupet. Boka din spraytan-behandling hos Celebrate Beauty i Malmö idag och upplev en solbränna som ser naturlig ut och känns underbar mot huden.Känn skillnaden -Ekologisk Spraytan

Varför välja vår Spraytan i Malmö?

Hos Celebrate Beauty tror vi på en skräddarsydd upplevelse. Med en mångsidig palett av nyanser, från en subtil gyllene glöd till en djup, rik bränna, anpassar vi varje behandling efter din unika hudton och preferenser. Detta garanterar en naturlig och enhetlig look som framhäver just din skönhet.

=

Skreddarsydd Perfektion:

Varje session är anpassad till din unika hudton och önskemål för att skapa en bränna som kompletterar din naturliga skönhet.

=

Lyxiga och Ekologiska Produkter:

Vi är dedikerade till kvalitet och hållbarhet, vilket reflekteras i vårt utbud av spraytan-lösningar. Berikade med ekologiska och hudvårdande ingredienser, erbjuder våra produkter inte bara en exceptionell färg men också näring för din hud, lämnande den mjuk och strålande.

=

Trygghet och Komfort:

Vårt specialdesignade spraytan-rum är utrustat med den senaste tekniken för att säkerställa en optimal applicering. Från det ögonblick du kliver in, till du lämnar med din nya solkyssta lyster, är vårt mål att du ska känna dig helt omhändertagen och bekväm.

Välj Celebrate Beauty i Malmö för en spraytan som är mer än bara en färgförändring – det är en investering i din skönhet och välbefinnande. Boka din tid idag och låt oss förvandla din hud med en perfekt, solkysst glöd.

SPRAYTAN I MALMÖ

Ta steget idag!

 

Ge din hud en oemotståndlig solkysst lyster med en professionell spraytan från Celebrate Beauty i Malmö! Vi erbjuder en personlig och säker lösning för att ge dig den perfekta brännan, skräddarsydd efter dina önskemål, utan någon exponering för solens skadliga UV-strålar. Vårt team av experter säkerställer en noggrann och jämn applicering, vilket garanterar ett fantastiskt och felfritt resultat varje gång. Oavsett om du vill förhöja din skönhet inför ett speciellt evenemang eller bara söker ett lyft i din vardag, är vår spraytan den ideala lösningen. Boka din tid hos Celebrate Beauty i Malmö idag och upplev en strålande bränna som ger dig förnyat självförtroende och glöd!100 % Naturligt DHA

Fri från parabener,
palmolja, mineralolja
och sulfater 

Naturliga nyanser

Eliminerar orangea 
toner

Ger huden en frisk,
strålande lyster

4 enkla steg

På Celebrate Beauty i Malmö är vi engagerade i att ge dig en förstklassig spraytan-upplevelse som lämnar din hud strålande och vacker. Följ dessa enkla steg för en felfri solbränna och njut av ett strålande resultat som varar.

Förberedelse inför spraytan
 • Mild Exfoliering: Börja med att varsamt exfoliera din hud i duschen. Detta hjälper till att ta bort döda hudceller och skapar en jämn bas för spraytan-lösningen, vilket förbättrar färgens upptag och minskar risken för ojämn applicering.
 • Undvik Hudprodukter: Före din spraytan är det viktigt att din hud är helt ren från deodorant, makeup och hudkrämer. Dessa produkter kan skapa en barriär som förhindrar effektiv absorption av spraytan-lösningen.
 • Sista Minuten Förberedelser: Om du känner dig svettig precis innan din spraytan-session, oroa dig inte. På Celebrate Beauty erbjuder vi tvättlappar så att du kan fräscha upp dig och säkerställa att din hud är optimalt förberedd för behandlingen.
Unders spraytan-sessionen
 • Val av Klädsel: Under din spraytan-behandling rekommenderar vi engångsunderkläder, som vi tillhandahåller. Du kan även välja att bära egna mörka underkläder eller en bikini. Viktigt att notera är att det du väljer att bära under behandlingen kan bli fläckigt av spraytan-produkten.
spraytan-sessionen
 • Vår spraytan-process tar endast 15 minuter och genomförs i ett välventilerat rum för din komfort. Vi erbjuder flexibilitet i klädval för både kvinnor och män för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under behandlingen.
Efter Spraytan-Behandlingen
 • För att bibehålla din nya solbränna, undvik åtsittande kläder och direkt kontakt med vatten under de första 8 timmarna. Regelbunden återfuktning är nyckeln till en långvarig och jämn bränna. Våra spraytan-lösningar är av högsta kvalitet och skapade för att ge en naturlig och vacker ton utan oönskade effekter.

FÖRE & EFTER

 

INNAN

EFTER 1 TIMME

EFTER 2 TIMMAR

EFTER 3 TIMMAR

Tre viktiga frågor

Hur länge håller en spraytan, och hur kan jag förlänga dess hållbarhet? 

Vår spraytan varar i genomsnitt mellan 5 till 10 dagar, beroende på din hudtyp och hur du sköter om den. För att förlänga hållbarheten rekommenderar vi att du återfuktar huden regelbundet, undviker långa bad eller duschar och använder milda, fuktgivande tvålprodukter. Vi erbjuder också specifika eftervårdsprodukter som är designade för att maximera hållbarheten av din bränna.

Är spraytan säkert för alla hudtyper, även känslig hud?

Ja, våra spraytan-produkter är noggrant testade och är säkra för alla hudtyper, inklusive känslig hud. Vi använder högkvalitativa ingredienser som är skonsamma och fria från skadliga kemikalier. 

Vilka förberedelser behöver jag göra innan min spraytan-behandling?

För att uppnå bästa möjliga resultat med din spraytan, rekommenderar vi att du exfolierar huden noggrant 24 timmar före behandlingen. Detta hjälper till att avlägsna döda hudceller och ger en jämnare yta för applicering. Vi råder också att du undviker att applicera lotion, smink eller deodorant på dagen för din behandling, eftersom dessa kan påverka resultatet av din bränna.

FRÅGOR & SVAR

Är det möjligt att sola som vanligt efter en spraytan-behandling, även när jag är utomlands?

Efter en professionell spraytan-behandling i Malmö kan du fortfarande njuta av solen, vare sig du är hemma eller på semester utomlands. Men det är viktigt att förstå hur din nya solbränna interagerar med solbadande för att säkerställa att din hud förblir skyddad och vacker.

Spraytan och UV-skydd:

Kom ihåg att din spraytan från Malmö enbart erbjuder en kosmetisk bränna utan inbyggt solskydd. Den påverkar hudens yttre lager och ger en mörkare nyans men skyddar inte mot solens UV-strålar. Därför är din hud fortfarande utsatt för solens effekter precis som innan din spraytan.

Vikten av Solskydd:

Oavsett var du befinner dig efter din spraytan i Malmö, är det kritiskt att använda solskyddsmedel med hög SPF. Detta skyddar din hud från skador orsakade av UVA- och UVB-strålar, inklusive solbränna och för tidigt åldrande. Glöm inte att applicera solskyddet regelbundet, speciellt efter bad eller om du svettas.

Solning efter Spraytan:

Din kosmetiska bränna kan börja blekna snabbare än vanligt om du spenderar mycket tid i solen, på grund av exponering och hudens naturliga exfolieringsprocess. Regelbunden återfuktning kan hjälpa till att förlänga din spraytans hållbarhet och bevara din huds hälsa.

Att Tänka på Utomlands:
Om du är på en solsemester utomlands efter din spraytan från Malmö, är det ännu viktigare att vara noggrann med ditt solskydd. Använd skyddskläder, hatt och solglasögon och håll dig väl hydrerad för att stödja din huds välbefinnande.

Att njuta av solen efter en spraytan är absolut möjligt, men glöm inte att din bränna inte skyddar dig från solens strålar. Använd alltid solskydd för att skydda din hud och förlänga din spraytans skönhet. Har du fler frågor eller behöver råd om hudvård efter din spraytan i Malmö, står vårt expertteam på Celebrate Beauty redo att hjälpa dig.

Är det säkert att genomgå en spraytan-behandling under graviditet eller amning?

Undrar du om det är säkert att få en spraytan i Malmö under graviditet eller amning? På Celebrate Beauty är vi här för att ge dig all nödvändig information så att du kan känna dig både trygg och strålande under denna unika tid i ditt liv.

Säkerhetsaspekter med Spraytan:
Våra spraytan-lösningar i Malmö är noggrant utvalda för att garantera säkerhet och är fria från skadliga ämnen. Den huvudsakliga aktiva beståndsdelen, Dihydroxiaceton (DHA), är ett sockerderivat som interagerar med hudens yttersta lager för att skapa en tillfällig mörkare ton. DHA är välkänt och anses säkert för användning på hudens yta och har använts i kosmetika i många år.

Graviditet och Spraytan:
Graviditeten medför betydande förändringar för din kropp och kan göra din hud mer känslig. Även om våra spraytan-produkter anses säkra, rekommenderar vi att du konsulterar med din barnmorska eller läkare som en extra säkerhetsåtgärd. Detta säkerställer att spraytan är ett lämpligt val för dig baserat på dina personliga förhållanden och hälsostatus under graviditeten.

Amning och Spraytan:
För ammande mödrar är det viktigt att skydda bröstområdet från spraytan-lösningen. Vi rekommenderar att täcka bröstvårtorna och närliggande områden under din spraytan-session i Malmö för att undvika överföring av produkten till ditt barn.

På Celebrate Beauty i Malmö är din säkerhet och tillfredsställelse vår högsta prioritet. Vi är engagerade i att ge dig all information och stöd du behöver för att känna dig trygg och vacker, oavsett om du är gravid eller ammar. Kontakta oss för mer information eller för att diskutera dina individuella behov.

Jag vill spraya mig inför ett viktigt event men har aldrig gjort det hos er tidigare. Vad ska jag tänka på?

På Celebrate Beauty rekommenderar vi att du först bokar in dig för spraytan några veckor innan ditt event för att testa vilken färgnyans du får så du känner dig trygg på den viktiga dagen.

Vad är lämpligt att ha på sig under och efter min spraytan-session för att säkerställa bästa möjliga resultat?

Välja rätt klädsel inför och efter din spraytan-session i Malmö är avgörande för att uppnå det bästa möjliga resultatet. Vi på Celebrate Beauty prioriterar din komfort och strävar efter att din spraytan-upplevelse ska vara problemfri.

Under Spraytan-Sessionen:
När du anländer till vår klinik i Malmö för din spraytan, erbjuder vi engångsunderkläder för behandlingen. Dessa är utformade för att minimera täckning och maximera det behandlade området, vilket säkerställer en jämn och naturlig bränna. Du är också välkommen att ta med egna mörka underkläder eller en baddräkt om du föredrar det, men var medveten om att dessa kan fläckas av spraytan-lösningen.

Efter Spraytan-Sessionen:
För att bevara din nyapplicerade bränna, rekommenderar vi löst sittande, mörka kläder när du lämnar kliniken. Undvik åtsittande kläder som kan gnugga mot huden och potentiellt rubba den jämnt applicerade spraytanen. Dessutom är det klokt att undvika vita eller ljusa kläder för att förhindra fläckar från den färska spraytan-lösningen.

Ytterligare Tips:

 • Välj plagg gjorda av naturmaterial som bomull för bättre ventilation och för att minska risken för svettning som kan påverka din spraytan.
 • Undvik att ha på dig strumpor, snäva skor och andra åtsittande accessoarer direkt efter din behandling för att undvika märken på huden.
 • Försök att undvika att bära tjocka kläder direkt efter din behandling, speciellt under varmare dagar eller om du har en kort väg hem.

Genom att följa dessa riktlinjer från Celebrate Beauty i Malmö kan du säkerställa att din spraytan utvecklas optimalt och håller sig vacker längre.

Kan jag få en spraytan om jag har eksem, psoriasis eller allergier? Jag har hört att spraytan innehåller DHA. Är det säkert?

Om du funderar på att få en spraytan i Malmö men har hudtillstånd som eksem, psoriasis, eller allergier, är det viktigt att noggrant överväga ditt beslut. Den primära ingrediensen i många spraytan-lösningar, Dihydroxiaceton (DHA), är ett sockerderivat som interagerar med hudens yttre lager för att skapa en djupare ton. DHA är godkänt av FDA för användning i kosmetiska produkter och anses säkert för yttre bruk.

Effekten av DHA begränsas till hudens yttersta lager och tränger inte in i de djupare lagren där hudtillstånd som eksem och psoriasis vanligtvis finns. Det betyder att personer med dessa tillstånd generellt inte upplever problem med DHA. Men om din hud är extra torr, har sprickor eller aktiva utbrott, kan en spraytan eventuellt framhäva dessa problemområden eller orsaka ytterligare obehag.

Vi rekommenderar att du konsulterar med din läkare eller hudläkare innan du bokar din spraytan-behandling för att säkerställa att det är ett lämpligt alternativ för dig. På Celebrate Beauty i Malmö prioriterar vi din hudhälsa och välbefinnande och är här för att ge dig en säker och positiv spraytan-upplevelse.

Spraytan om jag har vitiligo?

Ja, det är inga problem. Vi på Celebrate Beauty har många kunder som upplever att spraytan ger en jämnare och enhetligare hudton.

Jag planerar att få en spraytan inför mitt bröllop men har inte använt er tjänst tidigare. Finns det något speciellt jag bör tänka på för att försäkra mig om det bästa möjliga resultatet?

Inför ditt bröllop i Malmö är det fantastiskt att du överväger en spraytan för att ge din hud den där extra glöden! Om du är ny till våra tjänster på Celebrate Beauty i Malmö, finns det några viktiga förberedelser att tänka på för att säkerställa att du uppnår det bästa möjliga resultatet från din spraytan.

Prova På Behandling:
Vi rekommenderar starkt att du bokar en prova på spraytan några veckor före ditt bröllop. Detta steg är avgörande av flera anledningar:

 • Se Resultatet på Din Hud: Genom att göra en prova på behandling kan du se hur spraytan-färgen utvecklas på just din hud, vilket är viktigt för att anpassa nyansen perfekt till ditt stora dag.
 • Anpassning: Efter din prova på behandling har vi möjlighet att finjustera färgen baserat på dina önskemål, vare sig det innebär att justera nyansen mörkare, ljusare eller fokusera på specifika områden.
 • Förberedelse och Eftervård: Din prova på session är också det perfekta tillfället att diskutera hur du bäst förbereder din hud inför spraytan och hur du tar hand om din hud efteråt för att maximera hållbarheten och skönheten i din bränna inför bröllopet.
 • Förtroende och Komfort: Att genomgå en prova på behandling ger dig förtroende i vår tjänst och säkerställer att du känner dig helt bekväm med processen, särskilt inför något så viktigt som ditt bröllop.

Att investera tid i en prova på behandling är det bästa sättet att försäkra dig om att din spraytan i Malmö blir precis som du önskar inför ditt bröllop. Vi på Celebrate Beauty i Malmö ser fram emot att få bidra till din stora dag med en perfekt spraytan som kompletterar din naturliga skönhet.

När ska jag raka eller vaxa mig inför min spraytan-behandling?

Optimera din spraytan-upplevelse i Malmö genom att förbereda din hud på rätt sätt! Rakning eller vaxning bör ske 24 till 48 timmar före din spraytan-session för att ge huden chansen att återhämta sig och porerna tid att stänga sig. Detta förebygger ojämnheter i färgappliceringen och minskar risken för hudirritation, vilket bidrar till en jämnare och mer enhetlig spraytan. För att säkerställa optimal absorption av spraytan-lösningen, se till att huden är helt fri från lotions, oljor och deodoranter efter hårborttagning. Följ dessa steg för att uppnå en felfri och strålande bränna med vår professionella spraytan-tjänst i Malmö.

Prova På Behandling:
Vi rekommenderar starkt att du bokar en prova på spraytan några veckor före ditt bröllop. Detta steg är avgörande av flera anledningar:

 • Se Resultatet på Din Hud: Genom att göra en prova på behandling kan du se hur spraytan-färgen utvecklas på just din hud, vilket är viktigt för att anpassa nyansen perfekt till ditt stora dag.
 • Anpassning: Efter din prova på behandling har vi möjlighet att finjustera färgen baserat på dina önskemål, vare sig det innebär att justera nyansen mörkare, ljusare eller fokusera på specifika områden.
 • Förberedelse och Eftervård: Din prova på session är också det perfekta tillfället att diskutera hur du bäst förbereder din hud inför spraytan och hur du tar hand om din hud efteråt för att maximera hållbarheten och skönheten i din bränna inför bröllopet.
 • Förtroende och Komfort: Att genomgå en prova på behandling ger dig förtroende i vår tjänst och säkerställer att du känner dig helt bekväm med processen, särskilt inför något så viktigt som ditt bröllop.

Att investera tid i en prova på behandling är det bästa sättet att försäkra dig om att din spraytan i Malmö blir precis som du önskar inför ditt bröllop. Vi på Celebrate Beauty i Malmö ser fram emot att få bidra till din stora dag med en perfekt spraytan som kompletterar din naturliga skönhet.

Vad kan jag göra för att undvika ränder och den orangea tonen som ibland kan uppstå med spraytan?

För att undvika ränder och den oönskade orangea tonen som ibland kan associeras med spraytan, är det viktigt att följa några grundläggande steg och råd. På vår klinik i Malmö använder vi endast professionella spraytan-formuleringar av hög kvalitet som är designade för att ge en jämn och naturlig bränna, fri från orangea undertoner.

Förberedelse är nyckeln: se till att exfoliera huden ordentligt före din behandling för att avlägsna döda hudceller och skapa en slät yta för applicering. Efter din spraytan är det viktigt att följa eftervårds instruktionerna noggrant, såsom att undvika vatten och svettning under de första timmarna och att återfukta huden regelbundet efter din första dusch. Med dessa steg och vår expertis kan du se fram emot en vacker, naturlig bränna utan rädsla för ränder eller en orange ton.

Prova På Behandling:
Vi rekommenderar starkt att du bokar en prova på spraytan några veckor före ditt bröllop. Detta steg är avgörande av flera anledningar:

 • Se Resultatet på Din Hud: Genom att göra en prova på behandling kan du se hur spraytan-färgen utvecklas på just din hud, vilket är viktigt för att anpassa nyansen perfekt till ditt stora dag.
 • Anpassning: Efter din prova på behandling har vi möjlighet att finjustera färgen baserat på dina önskemål, vare sig det innebär att justera nyansen mörkare, ljusare eller fokusera på specifika områden.
 • Förberedelse och Eftervård: Din prova på session är också det perfekta tillfället att diskutera hur du bäst förbereder din hud inför spraytan och hur du tar hand om din hud efteråt för att maximera hållbarheten och skönheten i din bränna inför bröllopet.
 • Förtroende och Komfort: Att genomgå en prova på behandling ger dig förtroende i vår tjänst och säkerställer att du känner dig helt bekväm med processen, särskilt inför något så viktigt som ditt bröllop.

Att investera tid i en prova på behandling är det bästa sättet att försäkra dig om att din spraytan i Malmö blir precis som du önskar inför ditt bröllop. Vi på Celebrate Beauty i Malmö ser fram emot att få bidra till din stora dag med en perfekt spraytan som kompletterar din naturliga skönhet.

Finns det några personer som bör undvika att få en spraytan?

Spraytan är ett säkert och populärt alternativ för de flesta som önskar en omedelbar bränna utan exponering för solens skadliga UV-strålar. Det finns dock några situationer där försiktighet bör iakttas eller spraytan bör undvikas:

 • Hudåkommor: Personer med vissa hudåkommor, såsom mycket aktivt eksem, psoriasis eller utslag, bör rådgöra med en hudläkare eller läkare innan de överväger en spraytan. Aktiva hudproblem kan påverka hur jämnt spraytan-lösningen appliceras och kan potentiellt förvärra hudtillståndet.
 • Allergier: Individer med kända allergier mot någon av ingredienserna i spraytan-lösningen bör undvika behandlingen. Det är viktigt att diskutera eventuella hudkänsligheter med din terapeut innan behandlingen.
 • Graviditet och Amning: Även om det inte finns konkreta bevis på att spraytan är skadligt under graviditet eller amning, rekommenderar vi att gravida kvinnor och ammande mödrar rådgör med sin läkare först. Under amning är det särskilt viktigt att skydda bröstområdet för att undvika att spraytan-lösningen överförs till barnet.
 • Öppna Sår eller Nyligen Opererade Områden: Personer med öppna sår, skärsår eller de som nyligen genomgått kirurgiska ingrepp bör vänta tills huden har läkt helt innan de får en spraytan för att undvika irritation eller infektion.
 • Barn: Det rekommenderas generellt att barn undviker spraytan-tjänster, eftersom deras hud kan vara mer känslig och mer benägen för reaktioner.

Om du är osäker på om en spraytan är lämplig för dig, är det alltid bäst att konsultera med en professionell. Vi på Celebrate Beauty prioriterar din säkerhet och välbefinnande och står redo att svara på dina frågor och möta dina behov för en säker och tillfredsställande spraytan-upplevelse i Malmö.

Förberedelse är nyckeln: se till att exfoliera huden ordentligt före din behandling för att avlägsna döda hudceller och skapa en slät yta för applicering. Efter din spraytan är det viktigt att följa eftervårds instruktionerna noggrant, såsom att undvika vatten och svettning under de första timmarna och att återfukta huden regelbundet efter din första dusch. Med dessa steg och vår expertis kan du se fram emot en vacker, naturlig bränna utan rädsla för ränder eller en orange ton.

Prova På Behandling:
Vi rekommenderar starkt att du bokar en prova på spraytan några veckor före ditt bröllop. Detta steg är avgörande av flera anledningar:

 • Se Resultatet på Din Hud: Genom att göra en prova på behandling kan du se hur spraytan-färgen utvecklas på just din hud, vilket är viktigt för att anpassa nyansen perfekt till ditt stora dag.
 • Anpassning: Efter din prova på behandling har vi möjlighet att finjustera färgen baserat på dina önskemål, vare sig det innebär att justera nyansen mörkare, ljusare eller fokusera på specifika områden.
 • Förberedelse och Eftervård: Din prova på session är också det perfekta tillfället att diskutera hur du bäst förbereder din hud inför spraytan och hur du tar hand om din hud efteråt för att maximera hållbarheten och skönheten i din bränna inför bröllopet.
 • Förtroende och Komfort: Att genomgå en prova på behandling ger dig förtroende i vår tjänst och säkerställer att du känner dig helt bekväm med processen, särskilt inför något så viktigt som ditt bröllop.

Att investera tid i en prova på behandling är det bästa sättet att försäkra dig om att din spraytan i Malmö blir precis som du önskar inför ditt bröllop. Vi på Celebrate Beauty i Malmö ser fram emot att få bidra till din stora dag med en perfekt spraytan som kompletterar din naturliga skönhet.

Spraytan med sår på kroppen?

Undvik spraytan vid öppna sår. Mindre sår som nästintill är läkta kan du skydda med plåster eller kirurgtejp vid spraytan. Gäller även nygjorda tatueringar.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.