Resurs FX

remodeling

FÖR STRÅLANDE, UNGDOMLIG HUD


Varför välja remodeling med fraktionerad laser?

Föryngra din hy med Celebrate Beauty’s fraktionerad laserbehandling i Malmö! Vi har erfarna hudterapeuter som hjälper dig att återfå en fast, ungdomlig hy med hjälp av denna effektiva behandling. Genom att använda en icke-ablativ laser teknik så värmer vi huden och stimulerar kroppens produktion av kollagen, vilket minskar linjer och rynkor. Du kommer att se resultatet gradvis och behandlingen kommer att fortsätta att påverka huden även efter avslutad session.

Behandlingen är även lämplig för personer med större hudproblem som förstorade porer, hudbristningar och ärr bildning orsakad av acne. Upplev en ungdomlig hy idag genom att boka din fraktionerad laserbehandling hos Celebrate Beauty. Vi ser fram emot att få ta hand om din hy och se den stråla!TA REDA PÅ MER INFORMATION

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Hudkonsultation för säker och optimal behandling

 

Renässera din hy med vår Remodeling non-ablativ laserbehandling! Denna avancerade teknik är den ultimata lösningen för att förbättra hudens textur och ton, och hjälper dig att återfå en jämnare, föryngrad och strålande hy utan några långvariga nedstängningar eller komplikationer.

Vår behandling arbetar genom att skapa mikrokanaler i huden, vilket orsakar en kontrollerad skada som triggar hudens naturliga läkningsprocess och ökar produktionen av kollagen. Resultatet blir en synbart fastare, fräschare och mer tonad hud med en jämnare textur och färg.

Så om du önskar ta hand om din hud på ett säkert och effektivt sätt, boka en konsultation med våra hudvårdsexperter idag! Vi hjälper dig att välja rätt behandling för att uppnå de fantastiska resultaten du önskar, utan några invasiva eller ablativa ingrepp. Ta steget mot en friskare, strålande hud – Boka din konsultation nu!

Före, under och efter behandlng

Före behandling
 1. Rådfråga din hudterapeut: Se till att behandlingen är lämplig för din hudtyp och dess tillstånd.

 2. Skydda din hud från solen: Undvik solning eller användning av spraytan några dagar före behandlingen.

 3. Var noga med produkter: Fråga din behandlare om det finns några produkter du bör undvika använda i samband med behandlingen.

 4. Meddela om mediciner och kosttillskott: Informera din behandlare om du tar några mediciner eller kosttillskott, eftersom vissa av dessa kan påverka huden efter behandlingen.

 5. Ta ledigt efter behandlingen: Planera att ta ledigt från arbete eller andra aktiviteter efter behandlingen, eftersom huden kan bli lite rodnad och öm.

 6. Använd rätt eftervårdsprodukter: Använd lämpliga eftervårdsprodukter för att uppnå det bästa resultatet.

 7. Följ instruktionerna från din behandlare: Följ noggrant instruktionerna från din behandlare för att säkerställa det bästa resultatet och minimera risken för komplikationer.
Under behandling
 1. Under fraktionerad non-ablativ laserbehandling används en lasermaskin som skickar ut ljuspulser för att tränga in i huden och orsaka små, kontrollerade skador. Denna metod hjälper huden att bilda nytt kollagen och återställa sig själv för att förbättra hudtonen och texturen.

 2. För att minimera eventuellt obehag appliceras en lokalbedövande kräm på huden innan behandlingen. En luftkylning används också under behandlingen för att ytterligare minska eventuella besvär.

 3. Under behandlingen rör sig laserstrålen över huden i små sektioner, behandlar varje område i taget. Varje behandling tar vanligtvis mellan 30 minuter och en timme beroende på behandlingens omfattning.
Efter behandling
 1. Efter fraktionerad non-ablativ laserbehandling är det vanligt att huden är rodnad och lite öm. Detta brukar gå över inom några timmar eller dagar. Din hudterapeut kommer att ge dig instruktioner för eftervård och rekommendera produkter som kan hjälpa till att förlänga resultaten.

 2. Det är viktigt att följa instruktionerna från din behandlare noga för att säkerställa det bästa resultatet och för att minimera risken för komplikationer. Undvik att sola eller använda spraytan under en viss tid efter behandlingen och använd en hög skyddande solkräm för att skydda huden.

 3. Om du har några frågor eller oro, tveka inte att rådfråga din hudterapeut. Vi rekommenderar att du besöker en hudterapeut för en regelbunden uppföljning för att bibehålla och förlänga resultaten.

Före & Efter

Tre viktiga frågor

Är behandlingen säker?

Remodeling är en av de mest eftertraktade behandlingarna inom estetisk medicin, använd av ledande kliniker runt om i världen. Denna teknik har godkänts av FDA (världens ledande läkemedelsmyndighet), och har kliniskt validerats för att gradvis uppnå märkbara resultat. Så du kan vara trygg i vetskapen om att du väljer en säker och effektiv behandling för din hud.

Hur fungerar behandlingen?

Våglängden 1565 nm används i Remodeling för att ge huden en skonsam behandling. Denna våglängd har en god vattenabsorption och kan målmedvetet värma upp vatten kromoforer i huden. Genom att använda den avancerade tekniken med erbium-dopade fiberlasrar, såsom, kan behandlingen vara säker och effektiv.
Under behandlingen skapas mikrokanaler i huden, som sedan främjar neocollagenes, processen där kroppen producerar nytt kollagen. Detta hjälper till att förbättra hudens elasticitet och mjukhet, samtidigt som den ungdomliga utseendet återfås.

Hur många behandlingar behöver jag?

För att uppnå synliga förbättringar i huden är det vanligtvis nödvändigt att genomföra 3 behandlingar med Remodeling. Efter den första behandlingen kommer du redan att märka förändringar i storleken på dina porer, men det tar vanligtvis 3-5 sessioner för att se optimala resultat. Vi rekommenderar att du har 4-5 veckors mellanrum mellan behandlingarna. Du kan räkna med att se förbättringar upp till 6 månader efter behandlingen. Så om du är ute efter en effektiv behandling för att få tillbaka din huds ungdomliga glöd, är Remodeling det perfekta valet för dig!

FRÅGOR & SVAR

Kan behandling användas på alla hudtyper och hudfärger?

Ja, non-ablative laserbehandling kan användas på många olika hudtyper, inklusive ljus, mörk och känslig hud. Behandlingen är skonsam och minskar risken för hyperpigmentering, som kan vara ett problem med andra typer av hudbehandlingar. Det är dock viktigt att konsultera en hudläkare eller skönhetsspecialist för en personlig värdering och för att säkerställa att behandlingen är lämplig för just din hudtyp och hudproblem. En grundlig hudanalys och hudvårdsregim bör också diskuteras för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vilka områden kan behandlas med Remodeling?

Remodeling laserbehandlingar är en välkänd metod för att förbättra hudens utseende och reducera synliga tecken på åldrande. De vanligaste behandlingsområdet inkluderar ansikte, hals, dekolletage, händer och dekolletage. Behandlingen är skonsam och minimalt invasiv, och lämpar sig särskilt väl för känslig hud. Med en renodling laserbehandling kan du uppnå en jämnare och fräschare hud med minskade rynkor och fina linjer.

Hur kommer smärtan att kännas under behandlingen?

Under behandlingen kan patienten uppleva en värme- eller nål prickade känsla som varierar beroende på hudens tillstånd och behandling områdets känslighet. Denna känsla är tillfällig och varar inte länge. Efter behandlingen kan patienten uppleva en mild ”sol brännande” känsla som vanligtvis försvinner inom en timme med hjälp av kylande krämer. Många patienter beskriver smärtan under behandlingen som outhärdlig och lättsam. Det är viktigt att påminna patienten att de kan förvänta sig en viss mängd känslighet och att det är en normalt förekommande biverkning av behandlingen.

Finns det några biverkningar?

Efter behandlingen kan det uppstå en mild rodnad och svullnad, samt ”solbränna”-känsla, som normalt försvinner inom en till två dagar. Dessa reaktioner är vanliga och indikerar att behandlingen har gått bra. Andra möjliga biverkningar inkluderar kortvarig klåda, torrhet, skalning eller fläckig hudton. Dessa biverkningar är också temporära och bör försvinna inom några dagar eller veckor efter behandlingen. Det är viktigt att följa alla post-behandlingsinstruktioner och att undvika att utsätta huden för sol och UV-strålning efter behandlingen.

Behöver jag vänta på att huden ska läka mellan sessionerna?

Väntan mellan behandlingar är avgörande för att säkerställa bästa möjliga resultat och minimera risken för komplikationer. Vår hud har behov av tid för att återhämta sig efter en behandling, och för att undvika överstressning och överstimulering.

Genom att vänta mellan behandlingar tillåter vi huden att återgå till sin normala funktion och förbättrar dess allmänna hälsa och utseende på ett säkert och hälsosamt sätt. Vi rekommenderar alltid att följa våra experters råd om väntetid mellan behandlingar för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Så för en hälsosam och säker ansiktsbehandling, är väntan mellan behandlingar en viktig faktor att ta hänsyn till. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina hudvårds mål på ett säkert och effektivt sätt.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.