HUDBEHANDLING

remodeling

skin resurfacing


Varför välja remodeling med fraktionerad laser?

Att genomföra en remodeling behandling med hjälp av fraktionerad laser är effektivt för att få tillbaka en ungdomlig hy. Våra hudterapeuter på Celebrate Beauty i Malmö genomför behandlingar med fraktionerad laser.  

Behandlingen passar den som har slapp hy och vill strama åt huden i ansiktet. Den icke-ablativa lasern värmer huden utan att orsaka skada och hjälper till att stimulera kroppens kollagenproduktion vilket i sin tur reducerar linjer och rynkor i huden. Resultaten kommer gradvis och behandlingen fortsätter att verka även efter att den har avslutats. Resultatet kan sedan vara i flera år utan att du behöver göra någon ny behandling.

Att behandla huden med fraktionerad laser passar för den med större hudproblem. Det gäller förstorade porer, hudbristningar och ärrbildning orsakad av acne. Resultatet är en stramare mer ungdomlig hy.

skin resurfacing

Hudkonsultation ingår innan vi utför en behandling

 

Remodeling är en behandling som bidrar till bättre hudtextur och hudton. Den passar för grov, pigmenterad, solskadad, rynkad eller ärrad hy. Behandlingen sker via fraktionerad laser och IPL. Innan det är dags för själva behandlingen sker en konsultation med någon våra hudterapeuter i Malmö som hittar rätt behandling av fraktionerad laser för dig. Behandlingen är en kombination av fraktionerad laser som hjälper till att föryngra och reparera huden utan att skada omkringliggande hud samt IPL som stimulerar kollagennivåerna i huden och gör huden stramare.

Före, under och efter behandlng

Före behandling

Inför din behandling med fraktionerad laser hos oss på salongen i Malmö behöver du komma in för förberedelser. En timma innan din behandling får du bedövning på de områden som ska behandlas.

Under behandling
Under behandlingen använder våra hudterapeuter i Malmö fraktionerad laser och IPL för att strama åt huden. Vid behandling med fraktionerad laser används ResurFX som är en icke-ablativ laser. Metoden använder värme för att stimulera kollagenproduktionen i huden. Det i sin tur föryngrar huden och gör den stramare.

IPL-behandlingen genomförs med världsledande Stellar IPL som angriper brunt och rött pigment i huden samtidigt som den dödar bakterier som orsakar acne. Även IPL stimulerar kroppens kollagenproduktion. Resultatet av behandlingen är en stram hud med minskade linjer och rynkor.

Att genomföra Remodeling tar cirka 90 minuter men behandlingstiden kan variera beroende på vilket område som ska behandlas och dess storlek.

Efter behandling
Efter att behandlingen har avslutats fortsätter den att verka. Den fraktionerade lasern tenderar att visa sitt slutgiltiga resultat så sent som efter 6 månader. Precis efter behandlingen kan du uppleva rodnad och svullnad i ansiktet. Rodnaden kan hänga i ett par dagar medan svullnaden oftast minskar redan efter ett par timmar.

Våra hudterapeuter i Malmö rekommenderar att du inte vistas i solen utan solskydd under det första året efter din avslutade behandling med fraktionerad laser.

FRÅGOR & SVAR

Vad är icke-alabtiv fraktionerad laser?

Med icke-alabtiv fraktionerad laser menas laser som har en frekvens som gör att den inte skadar det yttersta lagret av huden. Återhämtningstiden efter behandlingen blir därmed också kortare än med en alabtiv fraktionerad laser. Vad som egentligen händer är att lasern når djupare ner i huden och simulerar koallagen och elastin vilket i sin tur stramar upp huden.

Hur lång är läkningsprocessen efter behandlingen?

Längden av läkningsprocessen är individuell. Läkningstiden beror dels på laserns våglängd och kraft men också på storleken på ytan som blivit behandlad och på vilket område behandlingen genomförts. Behandlingar med fraktionerad laser i ansiktet tenderar att läka snabbare än behandling på till exempel nacke, armar och ben. På Celebrate Beauty i Malmö utför vi säkra behandlingar med fraktionerad laser.

Hur många behandlingar behövs?

Att behandla med fraktionerad laser kräver ofta ett par behandlingstillfällen för ett så bra resultat som möjligt. Faktorer som spelar roll är vilken hudtyp du har och i vilket tillstånd din hy befinner sig. Du kan behöva allt mellan 2–5 behandlingar för att nå bästa resultat. Mellan varje behandling ska det gå 6–8 veckor.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

 

Följ oss

Maila oss