HUDBEHANDLING

Rebuild

Hudföryngring & återuppbyggnad


Varför välja laser för att ta bort ytliga kärl?

Om du är ute efter en snabb hudföryngring ska du välja vår behandling Rebuild. Det är en kombination av Absolut anti-age och en behandling med IPL. IPL är en helt säker behandling som har utvecklats av Lumenis som är en föregångare för estetisk medicin. Bakom tekniken finns en rad kliniska studier som bevisar såväl teknikens säkerhet som effektivitet. 

Att göra en hudföryngring med IPL är ett relativt snabbt sätt för att nå goda resultat. Behandlingen stimulerar kollagenproduktionen i huden som hjälper till att strama upp huden och ge den ett yngre utseende. Lider du av pigmentfläckar, åldersfläckar eller solskador i huden kan dessa delvis, eller helt, reduceras efter bara 1–2 behandlingar. För allra bästa resultat brukar generellt 2–6 behandlingstillfällen med 2–4 veckors mellanrum vara optimalt. 

När du vill göra en hudföryngring med IPL sker detta genom att ljuspulser skapar värme i hudvävnaden så att kroppen sedan helt naturlig och på egen hand kan avlägsna oönskade pigmentfläckar och blodkärl. Resultatet blir en jämnare hudton med en föryngrad look. 

Hos oss på Celebrate Beauty i Malmö är vår Rebuild behandling alltid en kombination av IPL och Absolut anti-age. Det är den kombination som ger det absolut bästa resultatet. Anti-age behandlingen motverkar föråldrad hy och håller rynkor, fina linjer och slapp hud borta. Vad som egentligen händer är att behandlingen stärker huden och förebygger att enzymaktiviteten avtar.

TA REDA PÅ MER INFORMATION

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

hudföryngring & återuppbyggnad

Hudkonsultation ingår innan vi utför en behandling

 

Rebuild är en behandling som syftar till att uppnå en jämnare hudton. Behandlingen är en kombination av en enzymbehandling och IPL som bidrar till hudföryngring. Behandlingen tar effektivt och skonsamt bort pigmentfläckar och missfärgningar i huden samtidigt som den stimulerar kollagenproduktionen i huden som i sin tur låter huden få ett yngre utseende. En Rebuild-behandling går snabbt och kräver ingen återhämtningstid. Tack vare IPL föryngras huden och hudbrister reduceras märkbart.

Före, under och efter behandlng

Före behandling

Inför behandlingen appliceras ett kallt gel på det område som ska behandlas för att säkerställa så god komfort som möjligt.

Under behandling

Under behandlingen utsätts huden för en enzymbehandling kallad Absolut anti-age samt en behandling med IPL. Att behandla med IPL, för att nå en hudföryngring, tar normalt mellan 15–30 minuter. Under behandlingen skickas ljuspulser på huden. Ljuspulserna värmer vävnaden och reducerar oönskade pigmentfläckar och blodkärl. Under appliceringen av ljuspulser kan du uppleva en varm känsla i huden men den bör inte kännas obehaglig.

Efter behandling

När behandlingen har avslutats kan du uppleva en lätt rodnad på det område som har behandlats. Oftast lägger sig rodnaden redan efter några timmar. Under de första dagarna efter din behandling bör du undvika att vistas i direkt solljus. 

Före & Efter

FRÅGOR & SVAR

Gör en IPL-behandling ont?

Nej, behandlingen är inte särskilt smärtsam. Vi applicerar alltid en kall gel på det område som ska behandlas innan behandlingen för att den ska vara så komfortabel som möjligt. Däremot kan du kan du uppleva en varm känsla i huden precis när ljuspulserna appliceras. Behandlingen är helt ofarlig och ska inte kännas obehaglig. Under tiden som ljuspulserna appliceras på huden sker en integrerad kylning för bästa möjliga komfort.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

Hudföryngring med IPL i kombination med Absolut anti-age brukar visa sig så snart som efter 2–6 behandlingar. För en del kan det synas markant skillnad redan efter 1–2 behandlingar. Hur många behandlingar som krävs innan du ser önskat resultat kan variera. Faktorer som spelar roll är din hudtyp, vilken typ av problem du vill behandla samt hur stort område som ska behandlas.

Hur fungerar behandlingen?

ehandlingen är en hudföryngring som sker via en enzymbehandling och med hjälp av IPL. Behandlingen skräddarsys efter din hud och din problematik för att nå bästa möjliga resultat. Vad som händer är att vi applicerar en enzymmask i ansiktet som verkar på djupet samt att IPL-ljuspulser tränger in i huden och skapar värme. Värmen hittar defekterna i huden som kroppen sedan stöter bort. Samtidigt stimuleras produktionen av kollagen och elastiska fibrer i huden vilket bidrar till en slät, stram och föryngrad hy. Behandlingen fungerar oberoende av din naturliga hudton.

Vad är enzymer?

Huden är uppbyggd av enzymer. Enzymerna är små beståndsdelar som arbetar på cellnivå i huden. Det är enzymerna som låter huden förnyas, repareras och skyddas men också som påskyndar eller saktar ner hudens åldringsprocess. Olika enzymer arbetar på olika sätt i huden och därför är det viktigt att skräddarsy en behandling som verkar för just din hud. Ett av de vanligaste användningsområdena för enzymer är att eliminera hudens döda celler så att nya friska celler kan växa fram.

Passar behandlingen mig?

Oftast är en behandling som innefattar IPL helt ofarlig. Däremot ska du undvika en energibaserad behandling om du har infektioner i kroppen, virus- svamp- eller andra bakteriesjukdomar, inflammatorisk hud eller hudcancer. Riskerna med behandlingen är rodnad, svullnad och förändring av ditt naturliga pigment. Rådfråga våra hudterapeuter så hjälper vi till att hitta en behandling som passar dig.

Kan jag använda smink efter min behandling?
Ja, vanligtvis går det utmärkt att bära smink direkt efter din behandling.

Kan jag träna efter min behandling?

Du bör kunna återuppta normal aktivitet redan samma dag som din behandling men kan med fördel vänta någon dag innan du utför mer ansträngande aktiviteter.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.