Alexandrite Laser

 Permanent hårborttagning

Framtiden för Silkeslen Hud

Permanent hårborttagning med laser i malmö

På Celebrate Beauty i Malmö erbjuder vi en av världens ledande metoder för hårborttagning med hjälp av laserteknologin, Candela GentleLase PRO. Vår metod är effektiv och långvarig och erbjuds för både kvinnor och män som vill bli av med oönskad hårväxt på olika kroppsdelar. Den är säkrare, mer långvarig och mindre irriterande än traditionella metoder som rakning, vaxning och plockning. Boka en konsultation hos oss idag för att ta reda på om vår världsledande lasermetod är det rätta valet för din hårborttagning i Malmö.

Världsledande LASER METOD 

Varför välja permanent hårborttagning med Alexandrite laser?

Permanent hårborttagning med Alexandrite laser är den ultimata lösningen för att bli av med oönskad hårväxt. Alexandrite laser är världens mest effektiva laser för att ta bort hår på ljus hud och ger dig precision och snabb behandlingstid. Med Alexandrite laser behöver du aldrig oroa dig för rakning, vaxning eller plockning igen. Dessutom är det en FDA-godkänd metod och säker om den utförs av en professionell. Välj Alexandrite laser hos Celebrate Beauty i Malmö för ett långvarigt resultat och mindre uppföljande behandlingar. Unna dig silkeslen hud med permanent hårborttagning med Alexandrite laser.

ALEXANDRITE LASER GENTLE LASE-PRO

Alexandrite Laser Gentle Lase-Pro är den senaste och mest avancerade teknologin inom permanent hårborttagning med laser. Alexandritlasern använder en våglängd på 755 nanometer, som forskning har visat är den mest effektiva för att ta bort oönskad hårväxt. Denna våglängd träffar pigmentet i hårstrået och bränner hårsäcken, vilket leder till permanent hårborttagning. Alexandrite Laser Gentle Lase-Pro är också utvecklad för att ha minimal absorption i övrig vävnad, vilket gör det en säker och effektiv metod för permanent hårborttagning. På Celebrate Beauty i Malmö utför vi endast behandlingar med Alexandrite Laser Gentle Lase-Pro för att erbjuda våra kunder det bästa resultatet.

ERBJUDANDE

FÅ 50% RABATT PÅ DIN FÖRSTA LASER BEHANDLING MED ALEXANDRITE LASER GENTLE LASE-PRO HOS CELEBRATE BEAUTY!

Om du har provat andra metoder för permanent hårborttagning utan önskat resultat, är det dags att prova Alexandrite laser gentle lase-pro. Vi på Celebrate Beauty är utbildade laser specialister med flera års erfarenhet av Alexandrite laserbehandlingar i Malmö. Vi erbjuder nu våra kunder 50% rabatt på deras första laserbehandling för att ge dem chansen att prova vår effektiva och säkra metod. Är du ännu osäker på om Alexandrite laser gentle lase-pro är lämplig för dig? Boka en konsultation och testa på ett litet område först. Välkommen till Celebrate Beauty för din permanenta hårborttagning med Alexandrite laser gentle lase-pro!BOKA TID

Alexandrite laser Gentle lase pro

Få en professionell hudkonsultation innan din laserbehandling hos oss på Celebrate Beauty. Vi skräddarsyr en personlig behandlingsplan baserad på din hudtyp och förutsättningar för att säkerställa bästa möjliga resultat.”

 

För att säkerställa en säker och effektiv laserbehandling inkluderar vi alltid en hudkonsultation innan vi påbörjar behandlingen. Våra utbildade hudterapeuter kommer att undersöka din hud och skapa en skräddarsydd behandlingsplan för att ge dig bästa möjliga resultat med laserbehandlingen. Boka din hudkonsultation idag!

=

Optimal effektivitet för permanent hårborttagning

=

Specialister med erfarenhet inom Alexandrite laserteknologi

=

Personlig behandlingsplan skräddarsydd för varje kund

=

Högsta standard av säkerhet och hygien

=

Snabbare behandlingstider för högre genomströmning

=

Ökad flexibilitet för behandling av små och stora kroppsområden

=

Förbättrade resultat på fina hårstrån

=

Glada patienter som kommer tillbaka och rekommenderar kliniken till andra

=

Snabba, bekväma och smärtfria behandlingar

=

Långvariga resultat

=

Förtroende för konsekventa resultat.

Före, under & efter behandling 

Förberedelse

För att förbereda dig inför en laser hårbortagning behandling bör du boka en kostnadsfri konsultation där våra specialister kommer att ställa frågor om din hälsa och livsstil för att säkerställa att behandlingen är lämplig för dig. Vi kommer också att göra ett lapptest på en liten del av din hud för att säkerställa att det inte finns några negativa reaktioner. Baserat på detta kommer vi att boka in en tid för behandlingen som passar dig bäst.

Under behandling

Under laser hårborttagning behandlingen, kommer en laserstråle att riktas mot hårstråna för att skada hårsäcken och hindra hårväxt. Behandlingen är ofta smärtfri och tar vanligtvis en kort tid, beroende på det område som ska behandlas. Innan behandlingen, kommer en hudkonsultation att genomföras för att fastställa din hudtyp och skräddarsy en behandlingsplan som är specifikt för dig. För optimala resultat, kan flera behandlingar vara nödvändiga. Det är viktigt att följa instruktionerna från din behandlande professionell för att undvika skador på huden.

Efter behandling

Efter behandlingen kan din hud vara lite rodnad och känslig, men detta brukar lägga sig inom 24 timmar. Din laserbehandlare kommer att applicera en kylande aloe vera gel för att lindra eventuell rodnad och obehag. Det är viktigt att undvika sol och solarium under några dagar efter behandlingen och att använda en bra solskyddsfaktor. Du kommer också att få instruktioner om hur du ska sköta din hud efter behandlingen för att få bästa möjliga resultat. Påfyllningssessioner kan krävas en gång per år eller varannan år, beroende på individen. En behandling med laser hårborttagning ger en dramatisk och varaktig inverkan på groomingvanor och rutiner, jämfört med att fortsätta att raka eller vaxa.Tre viktiga frågor

Är permanent hårborttagning med laser säker?

Permanent hårborttagning med laser är generellt sett en säker behandling när den utförs av en professionell och erfaren utövare. Det är viktigt att följa riktlinjerna för förberedelse och efterbehandling för att undvika eventuella biverkningar. Det är viktigt att utföra en konsultation för att se till att du är en lämplig kandidat för behandlingen och att du är informerad om eventuella risker och förväntade resultat. Det är också viktigt att använda en laser med rätt våglängd och inställningar för din hudtyp och hårfärg för att minimera risken för skador på huden.

Hur många behandlingar behöver jag?

Antalet behandlingar som krävs för permanent hårborttagning med laser varierar från person till person. Faktorer som påverkar detta inkluderar hårtyp, hudtyp, hårväxtcykel och det område som behandlas. Vanligtvis krävs mellan 6-8 behandlingar för att uppnå ett permanent håravfall. Men det kan vara nödvändigt med fler eller färre behandlingar beroende på individen. En konsultation med en laserbehandlare kan ge dig en mer exakt uppskattning av antalet behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt att notera att det kan krävas påfyllningsbehandlingar en gång per år eller varannan år för att bibehålla resultatet.

Hur effektivt är laser hårborttagning?

Laser hårborttagning är en mycket effektiv metod för att permanent ta bort oönskat hår. Effektiviteten beror dock inte bara på laserteknologin i sig, utan också på rätt teknik och val av rätt klinik. En erfaren och kompetent laserutövare med korrekt utrustning och teknik kan uppnå upp till 90% permanent håravfall efter att ha avslutat en behandling med laserhårborttagning. Det är viktigt att välja en klinik med erfarna utövare och högkvalitativ utrustning för att få bästa resultat. Antalet behandlingar varierar beroende på flera faktorer, inklusive hårtyp, hudtyp, hårväxtcykel och det område som behandlas. Din laserutövare kommer att kunna ge dig en mer exakt uppskattning efter en konsultation och lapptest.

Paket priser för kvinnor

Skapa ditt eget paketpris gneom att välja minst tre områden!

Paket priser för män

Skapa ditt eget paketpris gneom att välja minst tre områden!

FRÅGOR & SVAR

Hur kan jag uppnå bästa resultat?

För att uppnå bästa resultat vid permanent hårborttagning med laser, är det viktigt att följa vissa förberedelser och råd. Innan behandlingen börjar, bör du undvika att ta mediciner som gör dig känslig för ljus, eftersom det kan påverka behandlingen och öka risken för bieffekter.

Det är också viktigt att undvika att sola 6-8 veckor före och efter behandlingen, eftersom det kan öka risken för brännskador eftersom din hudtyp kan ha ändrats. Om du är solbränd, rekommenderar vi att du väntar tills din hudfärg har återhämtat sig.

För att få bästa resultat är det också viktigt att undvika att använda solarium, brun utan sol-krämer och soldusch 4 veckor före och efter behandlingen. Plocka, vaxa, noppa eller bleka området bör också undvikas helt 4 veckor innan behandlingen och under hela behandlingskuren.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag som behandlingen, minst 2-3 timmar innan behandlingen. Det är också viktigt att notera att du inte ska vara gravid eller amma under behandlingen. Mer information om detta kan du få vid din konsultation hos erfaren laserterapeut.Varför är det viktigt med konsultation?

Konsultationen är viktig eftersom det ger en möjlighet för oss att få en bättre förståelse för din hud och hårtyp, samt dina önskemål och förväntningar. Det ger oss möjlighet att välja rätt teknik och inställningar för att säkerställa att behandlingen är så effektiv och säker som möjligt. Vi kan också ge dig tydliga instruktioner om vad du bör göra för att förbereda dig inför behandlingen och vad du bör undvika. Konsultationen är också en bra tid för dig att ställa frågor och få svar på eventuella oro du kan ha. Sammanfattningsvis är konsultationen viktig för att säkerställa bästa möjliga resultat och för att få en så säker och effektiv behandling som möjligt.

Är behandlingen smärtsam?

Det är viktigt att notera att viss obehag kan upplevas under behandlingen, men det brukar beskrivas som en stickande eller brännande känsla. Denna känsla kan variera beroende på hur känslig huden är och hur tät hårväxten är. Många människor jämför smärtan med en nålprick, medan andra beskriver det som mer intensivt. För att minska smärtan kan det hjälpa att använda en kylning eller bedövande cream innan behandlingen. Det är också viktigt att informera din behandlare om du har någon typ av smärttålighet eller om du är känslig för smärta så att de kan justera behandlingen för att passa dig.

Hur många behandlingar behöver man?

Antalet behandlingar som behövs för att få det bästa resultatet från Alexandrite laser hårborttagning varierar beroende på många faktorer som hårfärg, hudton, kroppsområde och hårväxtcykel. Som en allmän vägledning rekommenderas det vanligtvis mellan 4 till 8 behandlingar, med 4 till 6 veckors mellanrum. Detta är en uppskattning och det exakta antalet behandlingar som behövs för en person kan variera.

Det är viktigt att rådgöra med en erfaren och licensierad professional som kan ge en mer exakt uppskattning av antalet behandlingar som behövs för att uppnå det önskade resultatet. En duktig och kvalificerad professionell kan också rådgöra om faktorer som kan påverka behandlingsresultatet och ge råd om hur man kan förlänga resultaten.

Med rätt antal behandlingar och råd från en erfaren professional, kan Alexandrite laser hårborttagning ge ett framgångsrikt och varaktigt resultat för en mjuk och glatt hud.

Hur fungerar laser hårborttagning?

Laserhårborttagning med Alexandrite laser är en avancerad teknik som använder en våglängd på 755 nm för att förhindra hårväxt. Alexandrite laser är en effektiv metod för hårborttagning, och erbjuder långvariga resultat för de som söker en mer permanent lösning på hårväxtproblematiken.

Vid en Alexandrite laser hårborttagning behandling, används en laser med en våglängd på 755 nm för att skada hårsäcken och förhindra hårväxt. Lasern värmer upp hårsäcken medan huden skyddas med en skyddande barriär. Flera behandlingar krävs eftersom lasern bara påverkar hår som befinner sig i den aktiva växtfasen.

Det är viktigt att rådgöra med en erfaren och licensierad professional innan man påbörjar en Alexandrite laser hårborttagning behandling. En erfaren professional kan också hjälpa till att fastställa den mest lämpliga behandlingsplanen för varje individ.

Söker du en lösning för att förhindra hårväxt och få långvariga resultat? Alexandrite laser hårborttagning med våglängd 755 nm är en avancerad metod för hårborttagning, och kan vara den rätta lösningen för dig.Kan laserhårborttagning användas på alla hudtyper och hårfärger?

Laserhårborttagning är en effektiv teknik för att ta bort oönskad hårväxt på en mängd olika kroppsområden, men det är viktigt att notera att det inte är lämpligt för alla hudtyper och hårfärger.

En av de viktigaste faktorerna som påverkar lämpligheten för laserhårborttagning är hudtonen. Teoretiskt, fungerar laserhårborttagning bäst på människor med mörkare hårfärger och ljusare hudtoner. Det är eftersom laserljuset värms upp och överförs till hårsäcken, vilket orsakar skador på hårsäcken och minskar hårväxten. Mörkt hår absorberar mer energi från lasern än ljusa hår, vilket gör det mer effektivt.

För människor med mörkare hudtoner kan det vara svårare att använda laserhårborttagning på grund av risken för hudskador. Ljusare hudtoner reflekterar mindre energi från lasern, vilket minskar risken för hudskador och gör behandlingen mer säker. 

Det är viktigt att rådfråga en erfaren och licensierad professional för att säkerställa att laserhårborttagning är lämplig för din hudton och hårfärg. De kan också anpassa behandlingen för att minimera risken för biverkningar och maximera resultatet från behandlingen.Hur lång tid tar det att se resultat från behandlingen?

Laserhårborttagning är en progressiv process som tar tid att ge synliga resultat. Genomsnittligen kan det ta några veckor till några månader att se resultat från behandlingen, men detta varierar från person till person och beror på en mängd olika faktorer.

Faktorer som kan påverka tiden det tar att se resultat inkluderar:

    • Hårfärg: Mörkt hår reagerar oftare och snabbare på laserbehandlingar än ljusare hår, eftersom melaninet i mörkt hår absorberar ljuset från lasern mer effektivt.
    • Hudton: Ljus hud och mörkt hår är en ideal kombination för laserbehandling eftersom lasern kan tränga igenom huden och nå hårsäckarna mer effektivt.
    • Kroppsområde: Olika kroppsområden har olika hårväxtcykler och hårtyper, så det kan ta olika lång tid att se resultat från behandlingar i olika områden.
    • Hårväxtcykel: Hårväxtcykeln påverkar också tiden det tar att se resultat från laserhårborttagning. Lasern är mest effektiv på hår som är i anagen-fasen, eller den aktiva tillväxtfasen, så resultaten kan variera beroende på hårväxtcykeln.

Vilka områden kan behandlas med laserhårborttagning?

Laserhårborttagning är en mångsidig teknik som används för att ta bort oönskad hårväxt på en mängd olika kroppsområden. Dessa områden inkluderar, men är inte begränsade till, ansikte, hals, axlar, armar, bröst, rygg, magen, ben och bikinilinje. Behandlingen är särskilt populär för att ta bort hår på armar, ben, bikinilinje och rygg.

Det är viktigt att notera att vissa kroppsområden kräver en högre nivå av försiktighet och skicklighet för en säker och effektiv behandling. Exempel på dessa områden inkluderar ögonbryn och ögonlock. Därför är det viktigt att alltid rådfråga en erfaren och licensierad professional för att säkerställa en säker och effektiv behandling.

Det är viktigt att poängtera att hår på huvudet har en annan hårväxtcykel och tjocklek än hår på andra kroppsområden, och det kan också vara svårt att behandla pågrund av hudtonen i området. Därför är det inte lämpligt att ta bort hår på huvudet med laser.

Hur kommer smärtan att kännas under behandlingen?

Laserhårborttagning med kyltekniker för minskad smärta

Laser hårborttagning är en effektiv metod för att ta bort oönskad hårväxt på kroppen. För att göra behandlingen så bekväm som möjligt för patienten använder vi oss av kyltekniker. En av teknikerna vi använder är en kylande luftflöde som minskar temperaturen på huden och minskar smärta eller obehag under behandlingen.

Smärtan under behandlingen kan variera från person till person, men det är vanligtvis lindrigt och går snabbt över. Om det finns mer uttalad smärta, tala med din behandlare och de kan anpassa behandlingen för att minska obehaget. Följ också de förberedelser och efterbehandlingar som rekommenderas för att minimera smärta och förbättra resultatet från behandlingen.

Optimera resultatet från laser hårborttagning med användning av kyltekniker för minskad smärta och en bekväm behandling.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.