Alexandrite laser Gentle lase pro

Permanent hårborttagning med laser i Malmö

 

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande problem bland kvinnor och män i alla åldrar. Problemen uppkommer mycket på grund av inre faktorer såsom hormoner, medicinering samt arvsanlag. Rakning, vaxning samt plockning är idag vanliga metoder för hårborttagning. Dessa metoder ger dock enbart ett kortvarigt resultat som dessutom kan leda till irritation och en känsla av ökad hårväxt. På Celebrate Beauty i Malmö arbetar vi med guldstandard Candela GentleLase PRO den mest väl fungerade metod inom permanent hårborttagning med laser.

Världsledande LASER METOD 

Varför välja permanent hårborttagning med Alexandrite laser?

Vi på Celebrate Beauty är utbildade laser specialister som jobbat i flera år med permanent hårborttagning i Malmö. Bland annat IPL, diode laser samt Alexandrite Laser. Enligt forskning är Alexandrite gentle lase-pro den mest väl fungerade metoden inom permanent hårborttagning med laser. Därför har vi valt att endast utföra behandlingar med Alexandrite gentle lase-pro på vår klinik.

ALEXANDRITE LASER GENTLE LASE-PRO

Enligt forskning är Alexandrite laser den mest effektiva permanent laser hårborttagning metoden som finns på marknaden idag. Alexandritlasern ligger på en våglängd av 755 nanometer. Via forskning har man fått fram att denna väglängd är den bästa för just permanent hårborttagning med laser, då det visat sig att ljuset absorberas bäst i pigmentet(färgen) i hårstrået och bränner då hårsäcken. Hårsäcken skadas då till den grad att den dör eller får en kraftig skada. Man har också forskat fram att våglängden 755nm har minst absorbtion i övrig vävnad, alltså, hud, blod och övrigt, så att risken att skada en kund är minimal.

ERBJUDANDE

50% rabatt vid första laser behandlingEN!

Med tanke på att det finns så många olika maskiner som man kanske redan hunnit prova sedan tidigare men inte fått önskat resultat. Vi bjuder våra kunder på 50% rabatt vid första laser behandling för att du ska våga prova. Om du är ännu mer osäker om just dina hårstrån går att behandla, så erbjuder vi testbehandling på ett litet område. Känns det bra? Boka konsultation så får du veta mer!

BOKA TID

Alexandrite laser Gentle lase pro

Hudkonsultation ingår innan vi utför en laserbehandling

 

I alla våra priser ingår en professionell hudkonsultation där vi skapar en personlig behandlingsplan. Vi går igenom kundens hudtyp och förutsättningar för att skräddarsy den perfekta laserbehandlingen för just dig.

=

Hudtyp Profilering & analys

=

Skannar av området för högsta precision

=

Mycket lägre smärtnivå jämfört med andra lasrar

=

Färre antal behandlingar behövs

=

Fångar och eliminerar hår i tillväxtfas

=

Kylaggregat som gör behandlingen mer skonsam

Före, under & efter behandling 

Förberedelse

Innan vi genomför permanent hårborttagningsbehandling med laser, inbjuder vi dig alltid till en första konsultation utan kostnad. Syftet med konsultationen är att ställa dig några frågor om din hälsa och livsstil så att vi kan se till att laserhårborttagning är lämplig. Sedan gör vi ett lapptest på ett litet hudområde för att se till att din hud inte har några negativa effekter på vår laserteknik. Om lapptestet lyckas kan vi sedan boka dig för din laser hårborttagnings behandling vid ett datum och tidpunkt som passar dig.

Laser behandling

Efter ett första samråd och ett lapptest 24 timmar före din behandling förbereder din personliga laserbehandlare det område du har valt för behandlingen. När lasermaskinen har förberetts flyttas behandlingshuvudet över hudområdet och behandlar hårsäcken. Laser hårborttagning för hela kroppen tar mellan två och tre timmar per session. Även om en erfaren utövare kan få ner detta till cirka 90 minuter. Detta varierar också beroende på ditt kön, storlek och hur mycket hår du vill ta bort.

Eftervård
I några få fall kan huden verka något öm eller röd omedelbart efter behandlingen. Men det brukar lägga sig inom 24 timmar (Laserutövaren kommer att applicera en kylande aloe vera gel, varje rodnad kommer snart att sjunka.) Många kunder upplever upp till 90% permanent håravfall efter att ha avslutat en behandling med laserhårborttagning. Detta är en dramatisk och enorm inverkan på groomingvanor och rutiner. Enstaka påfyllningssessioner kan krävas en gång per år eller varannan år beroende på individ. Jämför det med att fortsätta att raka varannan vecka eller vaxa.

Tre viktiga frågor

Är permanent hårborttagning med laser säker?

Ja. Med endast de senaste Candela -teknologierna säkerställer våra kraftfulla laserklasser att du får den bästa laserhårborttagningsbehandlingen som finns tillgänglig. Våra experter inom laserhårborttagning har i genomsnitt 7 års erfarenhet, vilket är mycket högre än branschgenomsnittet. Denna rikedom av erfarenhet i kombination med den senaste tekniken gör att du kan lita på att vi ska utföra en framgångsrik och säker hårreduktion oavsett din hudtyp, ton eller hår.

Hur många behandlingar behöver jag?

I regel behöver man 6-8 behandlingar men det är individuellt för hormonnivåer styr vår hårtillväxt. Du kommer att se resultat efter din första session, men dock tar det flera sessioner för att permanent ta bort hår. Efter första sessionen tar det cirka fyra till tio veckors mellanrum beroende på behandlat område. Du bör se upp till 90 procent minskning av hårväxt efter avslutad kur. För bästa resultat rekommenderas underhållsbehandlingar en gång om året i minst ett par år.

Hur effektivt är laser hårborttagning?

Efter din första laserhårborttagningsbehandling kommer du att märka att håret tappas. Återväxten i området minskar och eventuella nya hårstrån blir finare och tunnare för att behandlas vid nästa session.

Paket priser för kvinnor

Skapa ditt eget paketpris gneom att välja minst tre områden!

Paket priser för män

Skapa ditt eget paketpris gneom att välja minst tre områden!

FRÅGOR & SVAR

Hur kan jag uppnå bästa resultat?

 • Innan du påbörjar en permanent hårborttagnings behandling är det viktigt att du inte äter någon medicin som gör dig ljusskänslig, detta kan påverka din behandling och lättare framkalla bieffekter.

 • Man får inte sola 6-8 veckor innan eller efter sin behandling, då risken för bränningar ökar eftersom din hudtyp har förändrats. Är man solbränd bör man vänta mer. Vi rekommenderar att du väntar tills din hudfärg återhämtat sig.

 • Avstå från solarium, brun utan sol-kräm och soldusch 4 veckor före samt efter behandlingen.

 • Plocka, vaxa, noppa eller bleka området bör man undvika helt 4 veckor innan sin första behandling och genom hela behandlingskuren. Mer information får ni vid er konsultation!

 • Håret ska rakas dagen före eller samma dag, isåfall minst 2-3 timmar innan behandlingen.

 • Du ska inte vara gravid eller ammande.

Varför är det viktigt med konsultation?

Det rekommenderas alltid att man inleder en permanent hårborttagningskur med en konsultation, då vi gör ett litet test och tar reda på din exakta hår- och hudtyp samt dina önskemål. Under en konsultation går vi igenom ett kundkort tillsammans och förklarar hur behandlingen kommer gå till och vad man bör tänka på. konsultationen är kostnadsfri.

Hur går behandlingen till?

Det första vi börjar med är en konsultation. När man bestämt sig för att påbörja en behandling skriver man på ett kundkort och gör en testbehandling. Håret ska rakas bort, maskinen ställs in efter hud- och hårtyp sedan förs handstycket över behandlingsområdet medan det avger kylluft och direkt efter laserljus.

Under behandlingen används skyddsglasögon. Efter behandlingen smörjer vi med aloe vera som svalkar och återfuktar huden. En del hårstrån faller av på en gång och resterande kommer att lossna inom 2-4 veckor. 

Är behandlingen smärtsam?

Man kommer känna av lite stickningar på delar av kroppen men tack vare inbyggt kylspray i handenheten blir behandlingen mycket mindre smärtsam än andra utrustningar. Däremot är smärtkänsligheten väldigt individuell.

Hur många behandlingar behöver man?

Oavsett utrustning så brukar det krävas mellan 6-8 behandlingar. Vissa kan behöva fler behandlingar och andra färre. Det varierar alltså från person till person. En permanent hårborttagningsbehandling måste anpassa sig efter hårets växtcyklar och man kan inte på något sätt påskynda behandlingsresultatet pga den biologiska aspekten.

Hur fungerar laser hårborttagning?

Laserbehandling påverkar håret i den aktiva tillväxtfasen (anagenstadiet). Laserstrålen består av exakt kontrollerade energipulser som absorberas av melaninet eller pigmentet i håret och sträcker sig in i de aktiva hårsäckarna som ligger under huden. Energin värmer håret ända ner till botten av roten och förstör det säkert utan att skada omgivande vävnad eller hud. De flesta revisorer för hårborttagning från peopllaser behöver en kurs på mellan 6 och 8 behandlingar varefter håret minskas synligt eller tas bort permanent och huden blir jämn och jämn.

Känns laserhårborttagning detsamma varje gång?

 Vissa klienter beskriver känslan som ett gummiband som plockar mot din hud vilket kommer att minskas med varje återbesök eftersom det finns mindre hår.

Vad ska jag tänka på före behandlingen?

 • Kommer du vistas ute i solen så rekommenderar vi att du använder solskyddsfaktor minst 50 spf.

 • Raka området som ska behandlas dagen innan eller samma dag.

 • Krämer, parfym, deodorant eller smink får inte finnas på området som ska behandlas.

 • Duscha gärna två timmar innan behandlingen. Behandlingsområdet måste vara rent och torrt

 • Din hudfärg ska ha återhämtat sig ifall du solat.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen bör man skydda området från solen genom att använda solskyddsfaktor helst 50 spf flera gånger om dagen om man vistas ute i solen. Detta är viktigt för att inte riskera pigmentförändringar på huden.

Man får inte vaxa, epilera eller plocka håret under hela behandlingstiden. Ingen solarium, brunkrämer, spraytan. undvik intensiv träning, bastu, pool i 48 h. Ska du duscha direkt efter behandlingen går det bra med ljummet vatten men inget tvål de kommande 24 timmarna.

Vad ska jag förvänta mig efter behandlingen?

Normalt kommer det uppstå en viss hudrodnad samt en liten svullnad på området man behandlat. Detta försvinner normalt inom 24-48 timmar timmar. I vissa fall kan man få blåsor som försvinner av sig själv.

Hur lång tid tar behandlingen?

Alexandrit lasern är en av marknadens snabbaste utrustningar, en armhåla kan man tex behandla på ca 20 sekunder! Större områden som ben, rygg eller mage kan man behandla på ca 30 minuter, men det varierar från kund till kund.

Hur dyrt är laserhårborttagning Laserhårborttagning?

Det kommer alltid att vara ett billigare alternativ på lång sikt än andra hårborttagningsmetoder som vaxning och rakning. En enkel armhåla och bikinivax beräknas i genomsnitt kosta mer per år. Med laserhårborttagning gör du en engångsbetalning till ett liknande pris. Resultaten kommer att hålla i flera år, vilket sparar tid och pengar.

Var på min kropp kan jag få behandling?

Laserhårborttagning är lämplig för alla områden i ansiktet och kroppen. Kunderna kan välja hårborttagning i full kroppslaser eller skräddarsy paket för alla områden de vill ha.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

 

Följ oss

Maila oss