OM OSS

Välkomna till Celebrate Beauty

En av sveriges bästa skönhetsklinik

Välkommen till oss på Celebrate Beauty!

 

Välkommen till oss på Celebrate Beauty! Vi är ett team som strävar efter att erbjuda de mest optimala och effektiva behandlingarna för just dig. Vi har ett individbaserat förhållningssätt till skönhet och hälsa. Därför bygger vårt koncept på att se hela människan och att kombinera de bästa och senaste metoderna och alternativa teknikerna för att hjälpa just dig till skönhet och hälsa – inifrån och ut.

Vi erbjuder en mängd olika behandlingar, allt från laserhårborttagning, hudvård, ansiktsbehandling, spraytan, lashlift, browlift och massage. Varje individ är unik och vi skräddarsyr därför varje behandling utifrån dina specifika behov och önskemål. Vi vågar lova att Celebrate Beauty är en av Sveriges bästa skönhetskliniker. När du öppnar dörrarna till oss möts du av glada ansikten som alla brinner för att ge dig precis den behandling du behöver.

Hudterapeut

Jalal är en person som alltid vill lära sig mer! Han är en utbildad frisör som har valt att byta bana och idag är han en högt kvalificerad hudterapeut med en internationell examen. Han är också på väg att studera till sjuksköterska. På Celebrate Beauty i Malmö är Jalal huvudansvarig för att erbjuda effektiva och resultatdrivna behandlingar. Han sätter höga krav på behandlingarnas kvalitet och brinner för allt inom skönhet.

Han är en detaljorienterad person som inte lämnar något åt slumpen, han ser till att allt är korrekt och följer alla riktlinjer för att säkerställa att kunden får precis det de förväntar sig från behandlingen. På Celebrate Beauty kan du vara säker på att du får en behandling av högsta kvalitet och med omsorg och passion!

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.