Massage i Malmö

KOMPLETT UTBUD AV BEHANDLINGAR

Unna dig en välgörande massage

Ge dig själv en välförtjänt stund av avkoppling och den uppmärksamhet och vård som din kropp förtjänar. En stunds avkopplande, skön massage kan också vara den perfekta gåvan till någon du tycker om. Hos oss får du en helhetsupplevelse av omvårdnad och härlig lyx.

Kom till oss för en massage som gör gott både för kroppen och själen. Våra professionella massageterapeuter låter dig slappna av och få skämma bort din kropp. Vi är specialister i Malmö på avslappnande och hälsosam massage. Den välbehagliga massagen får muskelspänningar att släppa, minskar stress, stimulerar blodcirkulationen och har många andra välgörande effekter på kroppen. Det är en härlig upplevelse där den angenäma kroppskontakten kan skänka en känsla av värme och omtanke.

Massage anpassad efter kundens önskemål

Det är viktigt att du kan känna dig trygg och avslappnad när du får massage. Vi värdesätter en öppen och bra kommunikation med våra kunder. När du ska få massage kommer massageterapeuten fråga vilka preferenser du har. Du har möjlighet att berätta om du föredrar ett lösare eller hårdare tryck eller om du har några skador eller sjukdomstillstånd att ta hänsyn till. Vill du ha en rent avslappnande massage eller önskar du att massageterapeuten koncentrerar sig på ett speciellt område på kroppen, såsom axlarna eller ryggen? Om du lider av en sjukdom eller har en skada kan det vara bra att berätta detta och vid allvarligare tillstånd höra med en läkare före behandlingen.

Vanligtvis när man får massage går massageterapeuten ut ur rummet och låter kunden klä av sig och sedan lägger man sig på en speciell massagebrits och övertäcks med mjuka lakan. Inte alla är bekväma med att ta av sig kläderna. Då är det bara att låta oss veta det; massagen fungerar bra också om du har löst sittande kläder på dig. Det går också att sitta helt klädd på en stol under massagebehandlingen. Det viktiga för oss på Celebrate Beauty i Malmö är att du finner dig väl tillrätta och kan slappna av helt under massagesessionen.

Välgörande massageoljor

Vi använder flera olika näringsrika och hälsosamma oljor när vi ger massage. Oljorna innehåller viktiga vitaminer; de är mjukgörande och föryngrande för huden. Vi brukar kombinera typen av massage med en olja som vi tycker passar bra tillsammans, men även här är det givetvis kundens önskemål som är viktigast. Om du föredrar en särskild olja eller doft och särskilt om du är allergisk mot något, bör du berätta det för oss så vi kan anpassa oljan – eller om du föredrar lotion – till dina önskemål och behov. Oljans funktion, utöver att den är välgörande för huden, är att minska friktionen så att massagen blir bättre.

Vad gäller all vår massage prioriterar Malmös Celebrate Beauty:

 • En lyhörd och naturlig kommunikation med våra kunder
 • Vi anpassar oss efter varje kunds behov och önskemål
 • Välgörande och avkopplande massage som stärker hälsan
 • En behaglig helhetsupplevelse

Celebrate Beauty – din massagesalong i Malmö

I centrum av Skånes vackra residensstad, mindre än tio minuter till fots från Malmös operahus eller från Slottsparken är du alltid välkommen att komma till oss för en avkopplande massage. Massagesessionen pågår allt ifrån 10 till 90 minuter, beroende på vilken typ av massage du väljer och hur mycket tid du har.

Massage kan omfatta allt ifrån att lätt stryka över huden med händerna, till att aktivt arbeta med att lösa upp spänningar i musklerna med ett hårdare tryck. Man kan välja massageterapi för att få en rent avslappnande upplevelse och även för att behandla skador eller för att förebygga dem. Regelbunden massage är ett bra sätt att ta hand om sin hälsa eftersom avkopplingen minskar stresshormonerna och på så vis kan förebygga en rad av stressrelaterade tillstånd. Den motverkar stelhet och smärta i axlar, rygg och nacke. Avkopplingen och stimulansen som massagen ger verkar också stärkande på immunförsvaret.

På Celebrate Beauty i Malmö anpassar vi massagen till varje individuell kunds önskemål. Vi erbjuder även tre olika paket för att du ska få den typ av massage som passar dig allra bäst.

Andra preferenser som vi gärna anpassar efter kundens önskemål är huruvida du vill lyssna på avslappnande musik under massagen eller om du hellre föredrar tystnad. Detsamma gäller om du trivs med att prata med massageterapeuten under behandlingen eller inte. Allt detta ska du kunna känna dig helt bekväm att berätta för personen som ska massera dig. Ju mer vi vet om dina preferenser, desto bättre kan vi garantera en så bra upplevelse som möjligt. Vi är måna om att du ska kunna känna dig helt bekväm hos oss, vare sig du väljer en kort eller en längre massage. Det är också viktigt att massageterapeuten förstår hur hårt tryck du önskar under massagen. Det kan du kommunicera både före och under behandlingen så att du får den styrka du vill ha utan att det ska kunna kännas obehagligt eller göra ont.

Våra paket

Svensk klassisk massage

Den svenska klassiska massagen har blivit en populär form av massage i hela världen. Den är behaglig och rogivande och den syftar på att aktivt arbeta med spänningar och eventuella smärtor eller stelhet i musklerna. Våra professionella massageterapeuter är tränade för att kunna lokalisera ömma områden på kroppen och lösa upp spänningar för att få kroppen att slappna av.

Man knådar, stryker och trycker för att verka välgörande på senor och ligament och för att få musklerna att slappna av. Denna massage är en helkroppsbehandling och perfekt för att lösa upp spänningar i kroppen och uppnå en fullständig avkoppling. För den här typen av massage använder vi i regel en mandelolja som är rik på A och D Vitamin och som innehåller flera nyttiga fettsyror.

Graviditetsmassage

Graviditeten är en omvälvande period på många olika sätt, inte minst för kroppen. Livsförändringen och hormonerna kan föra med sig lycka och förväntningar men också stress och spänningar. Allteftersom barnet växer känner kroppen av påfrestningen och det är inte ovanligt att känna av muskelvärk, förslitningsskador, smärta, svullnad och spänningar.
 Vår graviditetsmassage är ett perfekt sätt att ge kroppen och själen en välförtjänt paus och avkoppling. Den är speciellt anpassad för att fungera välgörande under graviditeten och ta hand om belastningsområden, ömma punkter och tillhandahålla en optimal avslappning. Behandlingar bör undvikas under de första tolv graviditetsveckorna, men från och med vecka tretton är du varmt välkommen till Celebrate Beauty i Malmö för att få en speciellt anpassad massage. Vi har kunder från hela Skåne som kommer till oss för att njuta av en omhändertagande och avkopplande upplevelse. Massagen lindrar smärta, stress och behandlar ömma punkter. Vi rekommenderar regelbundna behandlingar som också kan verka förebyggande under graviditeten.

Lyxmassage för kropp och ansikte

Kom till oss på Celebrate Beauty i Malmö för att få en upplevelse av ren skånsk lyx. Vi inleder behandlingen med en behaglig och rogivande, femtio minuter lång massage som främjar blodcirkulationen och rörligheten. Därefter följer en ansiktsbehandling med rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Vi inkluderar även en hudanalys. Denna sköna helhetsbehandling avslutas sedan med tjugo minuters ytterligare välgörande massage för att garantera ett fullständigt välbefinnande och att du är helt avkopplad efteråt.

För denna massage brukar vi använda oss av en exklusiv risgroddsolja som är berikande för huden och gör den smidig. Behandlingen avslutas med en vårdande dagscreme, anpassad för din hudtyp.

HAR DU FRÅGOR?

Vi avråder från behandling vid följande kontraindikationer

ANSIKTSMASSAGE

 • Solbränd hud med rodnad.
 • Infekterad eller inflammerad hud pga infektionsrisken..
 • Acne (furunklar och karbunklar).
 • Svullna lymfknutor, feber, tecken på att kroppen kämpar mot en infektion..

KROPPSMASSAGE

 • Tidig graviditet (första 3 månader).

 • Infektion.

 • Inflammation, exempel i muskler.

 • Feber, infektion i kroppen.

 • Kärlsjukdomar, man kan lösgöra proppar, gäller djupmassage.

 • Kraftiga smärtande åderbrock.

 • Svullna underben om orsaken är förträngningar i kärl.

 • Blödarsjuka, viss blödningsrisk.

 • Hudbesvär som väldigt svår acne och besvärliga eksem.

 • Öppna sår.

 • Osteoporos, benskörhet, gäller djupmassage, effleurage är tillåtet.

 • Viss medicinering som exempelvis cortison, kan förorsaka skört skelett.

 • Nya ärr (6 – 12 månader).

 • Diskbråck.

 • Färska frakturer, akut trauma mot kotpelaren.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.