Naturligt utseende

Lashlift & Browlift 

Ett skonsamt alternativ för dina fransar & bryn

är du trött på bryn och fransar som inte alls vill samarbeta?

Saknar du stadga eller skulle du vilja slippa mascara och brynprodukter? Kom in till oss så hjälper vi dig med browlift och lashlift i Malmö!

Vad är skillnaden på lashlift och browlift?

 

Lashlift och browlift är alltså två olika behandlingar som vårdar och tar hand om dina fransar och bryn. Tillsammans med en skonsam keratinbehandling får dina fransar och bryn stadga samtidigt som de blir lättare att hantera. Eftersom alla keratinbehandlingar är skonsamma
kan de genomföras även på skadade hårstrån.

Lashlift innebär att ge fransarna en permanent böj. Detta för att öppna ögonen och ge illusionen av ett piggare ansikte.

Browlift är en behandling för att ge brynen mer stadga. Med behandlingen blir de också enklare att forma och styra som du själv önskar.

När du bokar ett lashlift eller browlift hos oss i Malmö lovar vi dig snygga resultat som håller. Med lashlift och browlift kan du skapa illusionen av ett piggare ansikte. Och vem vill inte vakna med ett par välvårdade bryn eller snygga fransar?

Lashlift

Med lashlift får du inte bara fylligare och mer synliga fransar. Med hjälp av keratin blir de också starkare och friskare. Behandlingen är skonsam och skadar inte dina ögonfransar. Ett lashlift är precis vad det låter som – ett lyft för dina ögonfransar. Det passar perfekt för den som har väldigt raka fransar eller som i samband med träning eller en resa inte orkar lägga tid på att sminka sig.

Många upplever också att ett lashlift ger ett piggare utseende och att man känner sig ”fixad” redan när man vaknar. Låt våra hudterapeuter ta hand om dina fransar med lashlift. Välkommen till salongen i Malmö!

STEG FÖR STEG

En lashlift behandling hos oss i Malmö är som gjord för riktig avslappning. Under behandlingen ligger du ned i en bekväm stol med stängda ögon. Därefter placerar vi små gummikuddar på dina ögonlock, precis ovanför dina fransar, vilka vi försiktigt fäster dina fransar på. Den böjda ”kudden” i kombination med de vätskor vi använder på dina fransar bidrar till att de håller sig böjda efter behandlingen. Det bästa med lashlift är att fransarna behåller den böjda formen även när de kommer i kontakt med vatten och många andra andra vätskor. Däremot är det bra att undvika kontakt med olja för att resultatet ska hålla så länge som möjligt.

Vi applicerar två olika vätskor på dina fransar i två omgångar. Detta för att de ska bli permanent böjda. Vi kan även färga dina fransar i samband med ditt lashlift om du önskar fransarna mer svarta eller intensiva likt mascara.

Ett lashlift håller vanligtvis mellan 6–8 veckor om du följer medföljande råd. Du kan enkelt boka en tid för återbesök för lashlift hos oss i Malmö via webben.

Browlift/ Brow Lamination

Ett browlift, eller en brow lamination som det också kan kallas, är en liknande behandling fast för dina ögonbryn. Med ett browlift får du bättre kontroll över dina bryn och kan lättare forma dem som du önskar. Keratinbehandlingen bidrar till att hårstråna blir fylligare, längre och starkare vilket passar perfekt för den som gillar uppborstade bryn eller tycker det är jobbigt när brynen inte samarbetar. Kika in hos oss på Celebrate Beauty i Malmö när du vill göra ett browlift.

En av de stora fördelarna som många upplever med att göra ett browlift är att man slipper fylla i och styla sina bryn varje dag. Man känner sig helt enkelt ständigt fixad!

STEG FÖR STEG

Ett browlift är en perfekt behandling för den som vill ha stadga och bättre kontroll över sina bryn. Våra hudterapeuter i Malmö har full koll på browlift.
Under behandlingen får du ligga ned i en stol. Till att börja med tvättar vi dina bryn från eventuell smuts eller smink. Därefter formar vi brynen som du önskar med hjälp av ett hudlim. Limmet gör så att brynen sitter slickade uppåt och går att komma åt med permanentvätskan. Efter att brynen limmats och den första permanentvätskan strukits på ska denna verka en stund. Hur lång tid det tar för vätskan att verka beror på hårkvaliteten i dina bryn. När den första vätskan fått verka läggs en andra permanentvätska på och får sedan
verka lika länge. Därefter är browliftet klart.

Om du önskar en fylligare känsla av brynen erbjuder vi även färgning av dina bryn i samband med din behandling. Ett browlift håller vanligen mellan 4 – 12 veckor beroende på din hårkvalitet och om hur väl du följer medföljande råd.

Är du sugen på ett browlift i närheten av Malmö? Kika förbi salongen på Jörgen ankersgatan 12 mitt i Malmö centrum!

FÖRE & EFTER

 

FRÅGOR & SVAR

Lashlift & browlift

Hur går behandlingen till?

  • Med hjälp av en gummikudde ovanför ögonlocket kommer vi lyfta upp och fästa försiktigt och noggrant fransarna medans du blundar.​
  • Vi kommer applicera två vätskor i omgångar för att fransarna ska böjas permanent.
  • Därefter färgar vi fransarna för en optimal resultat.

Vilka råd behöver jag följa för bästa resultat?

  • Undvik att tvätta fransarna/brynen mellan 24-48 timmar. Viktigt att området inte utsätts för fukt, svett, vattenånga osv.
  • Ingen bastu eller sol de första 24 timmar för att undvika hög värme.
  • Inga produkter får användas de första 24 timmar.
  • Undvik att gnugga ögonen/brynen under 24-48 timmar för att fransarna/brynen inte ska hamna fel. Försök att borsta rätt.
  • Vid sovdags är det viktigt att inte sova på fransarna/brynen under den tiden.
     

Hur länge håller resultatet?

Har ni följt råden så ska det hålla mellan 6-8 veckor.

Vad ska jag tänka på innan?

Du ska inte ha mascara när du kommer på din tid. Linser ska tas ut under behandlingen.

Vem får göra behandlingen?

Behandlingen är skonsam för alla. Den kan utföras på alla, även dig som är gravid eller ammar.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

 

Följ oss

Maila oss