Naturligt utseende

Lashlift & Browlift 

Ett skonsamt alternativ för dina fransar & bryn

är du trött på bryn och fransar som inte alls vill samarbeta?

Saknar du stadga eller skulle du vilja slippa mascara och brynprodukter? Kom in till oss så hjälper vi dig med browlift och lashlift i Malmö!

Söker du efter en lösning för att få vackra och välvårdade bryn och fransar utan att

lägga tid på att applicera mascara och brynprodukter varje dag?

 

 På vår klinik i Malmö erbjuder vi professionella behandlingar såsom browlift och lashlift för att hjälpa dig att få det där naturligt vackra utseendet du önskar.

Med våra behandlingar av browlift och lashlift kan du få dina bryn att få en naturlig lift och form, samtidigt som dina fransar får en vacker och permanent krök. Dessa behandlingar är perfekta för att se och känna sig vaknare och mer utvilad utan att behöva lägga tid på att applicera mascara och brynprodukter varje dag.

Så om du är trött på att lägga tid på att fixa till dina bryn och fransar varje dag, eller om du bara vill ha ett naturligt vackert utseende, tveka inte att boka en tid hos oss. Våra professionella hudterapeuter i Malmö kommer att guida dig genom hela behandlingsprocessen för att säkerställa att du får det utseende du önskar. Boka din tid för Browlift och Lashlift i Malmö idag och ta steget mot dina drömmar om vackra ögonfransar och bryn.

Vad är skillnaden på lashlift och browlift?

 

Lashlift och Browlift är två olika behandlingar som syftar till att vårda och ta hand om dina fransar och bryn. Båda behandlingarna innebär en skonsam keratinbehandling som ger dina fransar och bryn stadga samtidigt som de blir lättare att hantera.

Lashlift är en behandling som ger dina fransar en permanent böj för att öppna upp ögonen och ge illusionen av ett piggare ansikte. Det hjälper också till att ge fransarna en mer naturlig krökning som gör att de ser längre och tjockare ut.

Browlift är en behandling som ger dina bryn mer stadga och gör det enklare att forma och styra brynen som du själv önskar. Det hjälper också till att ge brynen en mer definierad form och öka deras volym.

När du bokar en Lashlift eller Browlift hos oss i Malmö, lovar vi dig snygga resultat som håller. Sök på ”Lashlift Malmö” eller ”Browlift Malmö” för att hitta oss och boka tid för behandlingen. Varför inte vakna med ett par välvårdade bryn eller snygga fransar varje dag? Våra professionella hudterapeuter kommer att guida dig genom hela behandlingsprocessen för att säkerställa att du får det utseende du önskar.Lashlift

Lash lift är en populär behandling som är utvecklad för att ge dina fransar en mer naturlig krökning och förlängning utan att skada dem. Behandlingen är en modern version av den traditionella lash perm (fransböjning) och är mer skonsam och säkrare för dina fransar.

Under behandlingen böjs fransarnas naturliga form och fixeras så att de ser längre ut och ger en illusion av tjockare fransar. Detta gör att du kan få en ögonmakeup-effekt utan att behöva använda mascara. Behandlingen är vanligtvis snabb, tar ungefär 45 minuter och resultatet varar i ca 6-8 veckor. Det är vanligtvis inte smärtsamt, men det kan vara obekvämt för personer med känsliga ögon eller kontaktlinsbärare.

Välkommen till vår salong i Malmö för att få hjälp med lash lift behandlingen. Våra professionella hudterapeuter kommer att guida dig genom hela behandlingsprocessen och hjälpa dig att få det utseende du önskar. Boka din tid idag och ta steget mot drömmarna om vackra, långa fransar!STEG FÖR STEG

Så här går en browlift behandling till:

 1. Du ligger ner i en bekväm stol med stängda ögon.
 1. Små gummikuddar placeras på dina ögonlock, precis ovanför dina fransar.
 1. Fransarna försiktigt fästs på kuddarna.
 1. Vätskor appliceras på fransarna i två omgångar för att böja dem permanent.
 1. Om önskat, färgas fransarna svarta eller intensiva som mascara.
 1. Behandlingen kan avslutas med färgning för att ge dina bryn en fylligare look.

 1. Du kan enkelt boka en tid för återbesök via webben.

Browlift/ Brow Lamination

Brow Lamination är en behandling som syftar till att ge bättre kontroll över dina ögonbryn och låter dig forma dem som du önskar. Behandlingen innebär att hårstråna i brynen behandlas med en keratinlösning som hjälper till att göra hårstråna fylligare, längre och starkare. Detta är en perfekt behandling för den som önskar uppborstade bryn eller har svårt att få brynen att samarbeta.

 

Om du är trött på att försöka forma och styla dina ögonbryn varje dag, är Brow Lamination (även känt som Brow Lift) en behandling som du bör testa. På vår salong i Malmö erbjuder vi denna innovativa behandling för att hjälpa dig att få vackra, välvårdade bryn.

En av de stora fördelarna med en brow lamination är att man slipper fylla i och styla sina bryn varje dag. Man känner sig helt enkelt ständigt fixad! Kika in hos oss på Celebrate Beauty i Malmö när du vill göra en brow lamination.STEG FÖR STEG

Så här går en browlift behandling till:

 1. Du kommer till salongen och tar plats i en behandlingsstol.
 1. Din hudterapeut rengör dina bryn från eventuell smuts eller smink.
 1. Din hudterapeut formar dina bryn till önskat utseende med hjälp av ett hudlim.
 1. Efter att dina bryn formats med hudlim, appliceras permanentvätska på dina bryn, och får sedan verka en viss tid beroende på din hårkvalitet.
 1. En andra omgång med permanentvätska appliceras och får sedan verka lika länge som första omgången.
 1. Behandlingen kan avslutas med färgning för att ge dina bryn en fylligare look.

 1. Din hudterapeut ger dig instruktioner för vidare skötsel och tips för att behålla behandlingen så länge som möjligt.

FÖRE & EFTER

 

FRÅGOR & SVAR

Lashlift & browlift

LASHLIFT

 

Vad ska man tänka på när man har Lashlift?

Efter en Lashlift behandling är det viktigt att undvika ögonmakeup under 24 timmar för att få bästa resultat. Efter det går det bra att använda mascara, men undvik vattenfast mascara. Följ efterbehandlingsinstruktioner för att maximera resultatet och förlänga hållbarheten. Välj en erfaren behandlare för bästa resultat.

När ska man inte göra Lashlift?

Det finns vissa fall då det inte är lämpligt att genomföra en Lashlift behandling. Dessa inkluderar:

 • Om man har överkänslighet eller allergi mot någon av de produkter som används i behandlingen
 • Om man har en infektion eller sjukdom i ögat
 • Om man har känsliga eller skadade ögonfransar
 • Om man har en historia av kemisk skada eller överdrivet uttorkning av ögonfransarna
 • Om man är gravid eller ammar

Det är också viktigt att informera din behandlare om du tar någon form av medicin eller har någon annan hälsotillstånd som kan påverka behandlingen.

Kan Lashlift skada fransarna?

En Lashlift behandling ska inte skada ögonfransarna om den utförs av en erfaren och kvalificerad skönhetsexpert. Det är viktigt att följa efterbehandlingsinstruktionerna för att maximera resultatet och förlänga hållbarheten av behandlingen. Undvik att gnugga eller riva i ögonen under de första timmarna efter behandlingen och bada eller utsätta fransarna för fukt under de första 24 timmarna. Personer med känsliga eller skadade ögonfransar bör undvika Lashlift behandlingen. Det är också viktigt att undvika produkter som kan skada ögonfransarna, såsom vattenfast mascara eller fransförlängningar. Rådfråga alltid en professionell skönhetsexpert eller läkare om du är osäker på om en Lashlift behandling är lämplig för dig.

Kan man göra Lashlift två gånger?

Det är möjligt att genomföra en Lashlift behandling flera gånger, men det rekommenderas att vänta minst 6-8 veckor mellan varje behandling för att ge ögonfransarna tid att växa ut och återhämta sig. Det är också viktigt att notera att resultatet av varje behandling kan variera beroende på fransarnas tillstånd och hur väl behandlingen utförs. Det är alltid en bra idé att rådfråga din behandlare innan du gör en ny behandling för att säkerställa att det är lämpligt för dig och att ge råd om när det är lämpligt att göra en ny behandling.

Varför krullar sig fransarna efter Lashlift?

Om behandlingen utförs lite fel eller fransarna är slitna så kan det leda till att ögonfransarna krullar sig efter en Lashlift behandling. En orsak till detta kan vara att för mycket produkt används eller att produkten lämnas på fransarna under för lång tid, vilket kan leda till att fransarna blir mjuka och böjda. En annan orsak kan vara om fransarna är slitna eller skadade på grund av tidigare behandlingar eller överdrivet användande av vattenfast mascara eller fransförlängningar. En kvalificerad och erfaren behandlare bör kunna identifiera och undvika dessa problem genom att använda rätt teknik och produkter, samt följa instruktionerna för efterbehandling för att maximera resultatet och förlänga hållbarheten av behandlingen.

BROWLIFT

 

Vad ska man tänka på innan man gör Browlift?

Det är viktigt att förbereda sig ordentligt innan en Browlift behandling för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt. Det är viktigt att:

 • Kom utan makeup på brynen för att få ett så korrekt resultat som möjligt.
 • Undvik att använda brun utan sol produkter 1 vecka innan behandlingen eftersom det kan påverka resultatet.
 • Har du väldigt tunna bryn med få strån, är det bäst att kontakta en behandlare för en konsultation innan du bokar behandlingen.
 • Det finns vissa kontraindikationer som kan hindra dig från att genomföra behandlingen, såsom öppna sår eller skorpor, inflammation i området eller eksem i området eller i ansiktet. Dessa bör diskuteras med din behandlare innan behandlingen för att säkerställa att det är lämpligt för dig.

När ska man inte göra Browlift?

Det finns vissa kontraindikationer för Browlift behandlingar. Behandlingen bör inte utföras om:

 • Du har öppna sår eller skorpor i brynområdet
 • Du har inflammation i brynområdet
 • Du har eksem i brynområdet eller i ansiktet
 • Du har någon form av hudcancer eller mistanke om det
 • Du är gravid eller ammar
 • Du har någon form av hudinfektion eller sjukdom
 • Du har en känslighet eller allergi mot någon av de produkter som används under behandlingen.

Det är viktigt att diskutera dina medicinska historia med din behandlare innan behandlingen för att säkerställa att det är lämpligt för dig.

Får man sminka sig efter Browlift?

Det är rekommenderat att vänta 24 timmar efter en Browlift behandling innan man applicerar makeup på brynområdet. Detta gör att produkten kan sätta sig ordentligt och ge bästa möjliga resultat. Efter 24 timmar är det ok att applicera makeup, men det är viktigt att undvika vattenfast produkter och skrubba försiktigt runt brynen när man tvättar ansiktet. Det är också viktigt att följa alla efterbehandlingsinstruktioner för att maximera resultatet och förlänga hållbarheten av din behandling.

Hur får man browlift att hålla?

Rådet att borsta brynen uppåt dagligen är korrekt för att hålla formen snygg. Det hjälper också till att fördela naturligt fett från huden och hårstrån, vilket gör brynen mer glansiga och definierade. Användning av keratinserum kan också hjälpa till att få brynen att se tätare och fylligare ut, eftersom det innehåller näringsämnen som hjälper till att stärka hårstråna. Resultatet kan vara mellan 6-8 veckor, beroende på hur snabbt brynen växer.

Kan man tappa hår efter en Browlift?

Det är möjligt att man kan tappa hår efter en Browlift, eftersom det involverar att manipulera hårstråna. Men det är inte vanligt och det beror på individuellt. Det kan vara pga av hårstrånas naturliga cykel, genetiska faktorer och omsorgen efter behandlingen som kan påverka detta. Det är viktigt att följa instruktionerna från din skönhetsterapeut efter behandlingen för att minimera risken för håravfall.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.