LEDIGA JOBB

ÄR DU VÅR

NYA KOLLEGA?

GÖR SKILLNAD TILLSAMMANS MED OSS
ANSLUT TILL VÅRT TEAM!

Vi söker passionerade personer att arbeta med oss

Vi på CelebrateBeauty har spännande nyheter att dela med er – det är dags att expandera vår verksamhet! Som en del av vår expansion, är vi på jakt efter de mest drömlika hudterapeuterna som vill bli en del av vårt team.

Vi söker efter passionerade och kompetenta hudterapeuter som delar vår vision om att skönhet kommer inifrån och ut. Vi tror att självkänsla och självförtroende är grunden för att känna sig vacker och därför är vårt fokus på att erbjuda kunderna en upplevelse som handlar om både inre och yttre skönhet.

Vi letar efter personer som är empatiska och förstående, som brinner för att hjälpa andra att känna sig fantastiska i sin egen hud. Om du är en hudterapeut som vill vara en del av ett passionerat team, och vill hjälpa våra kunder att stråla både inifrån och ut, då vill vi höra från dig.

Tveka inte att höra av dig om du tror att du skulle passa in i vårt team. Skicka oss ditt CV och en kort presentation om dig själv och varför du är den perfekta kandidaten för CelebrateBeauty genom att skicka till jobb@celebratebeauty.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.