HUDBEHANDLING

HUDVÅRD & ANSIKTSBEHANDLING

VÄGEN TILL ETT BÄTTRE RESULTAT

Hudvård & ansiktsbehandlingar i Malmö

Vi på CelebrateBeauty är specialiserade på resultatinriktade hudvårdsbehandlingar i Malmö, som anpassas efter varje individs unika förutsättningar. Hudterapeuter arbetar med hudvård på djupet, baserat på hur huden faktiskt fungerar. Genom biokemins principer har vi skapat en uppsättning av behandlingar och produkter utvecklade för att stimulera huden att fungera som ungdomlig och frisk hy. Kärnan i denna process är vår kombination av världsberömda produkter samt laser behandlingar.

Resultatinriktad hudvård

Vi ställs idag inför svåra hudtillstånd där traditionella skönhetsbehandlingar, enskilda produkt ingredienser eller AHA inte räcker till.
Möjligheten att kunna variera behandlingar över hela PH-skalan ger professionella hudterapeuter klara fördelar för bästa resultat.

Inom CelebrateBeauty fokuserar vi på resultatinriktad hudvård mer på att bygga upp huden. Kärnan i denna process är DMK:s exklusiva Enzymterapi som verkar med hudens fundamentala funktioner. Den mest effektiva hudvården är den som utgår från hur huden faktiskt fungerar och tar tillvara på kroppens naturliga läkningskraft. Sanningen är att hudens celler svarar bäst mot den kemi de känner igen,
nämligen sin egen. Vårt behandlingskoncept med Remove, Rebuild, Protect och Maintain syftar till att matcha en persons
individuella biokemi med lämplig hudterapi.

Dyk in i vår senaste produktkollektion!

Gratis hudkonsultation 

I alla våra priser ingår en professionell hudkonsultation där vi skapar en personlig behandlingsplan. Vi går igenom kundens hudtyp och förutsättningar för att skräddarsy den perfekta laserbehandlingen för just dig.

Vår konsultation är en analys av din hudtyp. Den är alltid gratis och ett viktigt verktyg för oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Vi identifierar vilken typ av hy du har, vilken behandling som bäst kommer fungera samt vilka hudvårdsprodukter du borde använda.

Ta det första steget mot en problemfri hy –  nu! Boka in dig på vår kostnadsfria hudkonsultation.
Antingen genom att kontakta oss på Celebrate Beauty eller via vårt bokningssystem.

Vid en konsultation hos en av våra auktoriserade hudterapeuter i Malmö skapas ett individuellt anpassat behandlingsprogram för just dig. Vi erbjuder såväl lättare som avancerade behandlingar

FÖRE & EFTER

VÄGEN TILL ETT BÄTTRE RESULTAT

DMK Skin Revision

CelebrateBeauty behandlingskoncept med Remove, Rebuild, Protect och Maintain syftar till att matcha en persons individuella biokemi med lämplig hudterapi. Genom att först göra en professionell hudvårdsbehandling, som korrigerar hudproblem och obalanser, och sedan använda produkter för egenvård som vårdar och förstärker resultaten, får du bästa resultat. Effektiv hudvård är den som utgår från hur huden faktiskt fungerar och som tar tillvara dess naturliga läkningskraft.

4 Steg

1. Remove (avlägsna)

Det första steget är att avlägsna allt som hämmar sund cellförnyelse, läkningsprocesser och den naturliga fuktbalansen. Det finns flera sätt att avlägsna överskott av döda hudceller, ojämn pigmentering, orenheter, samtidigt påbörja uppbyggnad och föryngring av huden.

2. Rebuild (återställa)

Andra steget handlar om att återställa balans och harmoni i huden genom att etablera en ren näringsrik miljö som nya hudceller kan trivas i. CelebrateBeauty arbetar med hela huden, för en frisk och intakt hudbarriär.

CelebrateBeauty professionella behandlingar bygger upp huden på djupet. Detta tillsammans med näringsrika, uppbyggande crèmer, serum och oljor, skapas en mer hälsosam miljö för hudceller.

 

3. Protect (skydda)

När huden har återfått sin naturliga fuktbalans och spänst gäller det att bevara det tillståndet. Vi använder kraftfulla antioxidanter, essentiella fettsyror och solskyddsmedel, som genom sin sammansättning ger huden ett optimalt skydd. Hudens immunsystem, mikrobiom och fuktbalansen stärks så att hudbarriären hålls motståndskraftig. Protect är att stödja hudens egna skyddsmekanismer, att skydda huden från olika miljöfaktorer och behålla de positiva resultaten med regelbunden egenvård.

4. Maintain (vårda)

Regelbundna professionella behandlingar och produkter för egenvård av stor betydelse för att få önskat resultat. Den dagliga hudvården är viktig om de goda resultaten hos hudterapeuten ska behållas. DMK behandlingar och produkter är välbeprövade och passar alla oavsett kön och ålder som skräddarsys för varje individ. 

Vid en konsultation hos oss skapas ett individuellt anpassat behandlingsprogram för just dig. Vi erbjuder såväl lättare som avancerade behandlingar:

 

VÅRA HUDBEHANDLINGAR

LÄS MER

Är en behandling som aktiverar muskler i ansiktet och lyfter trött hud. Absolut anti age behandling Innehåller kraftfulla antioxidanter som motverkar åldrande effekter av fria radikaler detta är mycket effektivt för att reparera och stärka vävnaderna och samtidigt främja en frisk och ungdomlig hy.

LÄS MER

Absolut Signature behandling är skräddarsytt efter huds behov och dina önskemål, lämplig i för dig som vill förbättra hudens funktionalitet.

LÄS MER

Den perfekta behandlingen för speciella tillfällen för dig som söker “wow faktor” Kombinationen med enzyme masque# 1, #2 och #3 gör huden fastare, klarare och mer uppstramad. Absolut Glow går bra att utföras några dagar före en speciell tillfälle. För skeptiker som vill ha resultat och tål aktiva produkter är det en bra behandling på grund av de omgående synliga resultaten.

LÄS MER

Hjälper balansera talgproduktionen, eliminera akne bakterier, reducera inflammation och hålla acnen under kontroll. Djuprengörande acnebehandling ger ett mycket gott resultat för såväl inflammerade som icke inflammerad acne tillstånd. Enzymterapi i kombination med talg upplösande produkter, öppnar tilltäppta porer och verkar reglerande för den acne benägna huden. IPL förstärker effekten och tränger ner djupare i huden.

LÄS MER

denna behandling är till för pigmenterad, solskadad och förtida åldrad hud. Enzym behandlingen hjälper förhindra ytterligare pigmentering och har renande effekt. Med sekventiell behandling (IPL) verkar den exfolierande och förbättrar hudens funktionalitet. 

Pigmentfläckar, solskador och ojämn hudton avlägsnas gradvis genom behandlingen. Beroende på graden av pigmentering kan flera behandlingar behövas. Vi använder flera naturliga men samtidigt kraftfulla ingredienser som hämmar produktionen av melanin, samt stärker hudens immunsystem. Gradvis får du din friska och klara hudton tillbaks. 

LÄS MER

Fina ytliga kärl (telangiectasia) kan uppkomma av solskada, inflammatoriska tillstånd som acne eller rosacea och upplevas som missprydande för många. Behandlingen går ut på att stärka kärlen, cirkulationen och immunsystemet i huden. För grövre synliga kärl behandlar vi med IPL.

 

LÄS MER

För Rosacea, sköra kapillärer och hud som uppvisar svag läkningskapacitet. Denna behandling är utformad för att normalisera de bakomliggande orsakerna till reaktiviteten. Behandlingen inkluderar enzymterapi och produkter som avlägsnar döda hudceller, och Icke-invasiv behandling i ansiktet, trasiga kapillärer, rosacea och rodnad. 

LÄS MER

Rebuild är en kombination behandling av IPL och enzymbehandling, Behandlingen passar dig med trött och sliten hud som behöver piggas upp, hud med svagt ojämn hudton som önskas bli ljusare och klarare.

LÄS MER

Remodelling är en kombination behandling med IPL och fraktionerad laser för både hudtextur och hudton. En intensiv hudföryngring procedur för grov, pigmenterad, solskadad, kräftig rynkad och ärrad hud.

LÄS MER

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4 en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadanoch börjar producera nytt kollagen.

LÄS MER

Alkaline wash är en optimal hårborttagningsmetod för fjun i ansiktet.

LÄS MER

En kort men intensiv exfoliering med DMK Pro Alpha AHA serum. Huden får ett jämnare och klarare utseende som minskar linjer och rynkor. Avslutas med en närande, återfuktande och skyddande transepidermal infusion.

FRÅGOR & SVAR

Jag har problem med min hy, vad ska jag göra?

Vi rekommenderar ett besök hos oss. Besöket inleds normalt med en konsultation där terapeuten gör en analys av din hud. För att uppnå önskat resultat diskuterar vi och lägger upp en lämplig behandlingsplan som passar just dig. 

Kan jag köpa produkterna utan konsultation?

Produkter innehåller ingredienser av farmaceutisk kvalitet. Den högre koncentrationen av aktiva ingredienser kräver professionell huvuddiagnos. Därför är det viktigt med en konsultation av en hudterapeut, som säkerställer att rätt produkter används för att ge rätt behandling. Produkter för egenvård kompletterar och förstärker effekten av våra professionella behandlingar och är nödvändiga för ett gott och varaktigt resultat. 

 

Jag har torr hud, kan jag få hjälp?

Ja, det finns ett flertal funktioner som reglerar hudens fuktbalans. Torr hud beror oftast på döda hudceller som är ansamlade på hudytan, en hämmad syramantel, alltför snabb s.k. transepidermal vätskeförlust och försvagad cirkulation. Genom att korrigera dessa obalanser kan huden åter bli mjuk och fin. En av de viktigare funktionerna är syraskyddsmanteln – naturens egen fuktgivare. Den bildas av talg- och svettkörtlarna och är mycket betydelsefull för frisk hy. 

För kvinnor i övergångsåldern är torr hud kopplat till hormonella förändringar. Det gör att talg- och svettkörtlarna inte arbetar lika effektivt som i yngre år. Produkterna Seba E stimulerar talgkörteln och Herb & Mineral Mist stimulerar svettkörteln. Tillsammans bygger de upp den naturliga yttre skyddsbarriären och är därför ett måste för torr och narrig hy. 

 

Vad menar ni med att riktig hudvård tar tid?

Riktig hudvård, som ger verkliga och varaktiga resultat, kräver rätt kemi och bra, professionellt utförda behandlingstekniker. Sådant görs inte på nolltid.Om det har tagit åratal att få huden i obalans, måste det få ta tid att återställa den. Det är precis som vid vanlig motionsträning, för att komma i god form krävs kontinuitet, variation och tid.

Hur ofta måste jag göra behandling och hur lång tid tar det?

Det beror på utgångsläget: hudens kondition, livsstil, ålder, vilket hudtillstånd det gäller och önskat resultat. Om det tagit lång tid för ett hudproblem att uppstå måste det få ta tid att återställa huden till ett frisk och balanserat tillstånd. 

I regel ser man tydligt resultat efter tre till sex behandlingar, men ibland redan efter första behandlingen. Ett behandlingsprogram kan initialt bestå av behandlingar en gång per vecka, alternativt varannan vecka tills resultat uppnås. Därefter underhållsbehandling efter behov för att bibehålla resultat. Resultaten är progressiva – regelbundna behandlingar ger bättre hudkondition.

 

Jag har normal hy, behöver jag ändå professionell hudbehandling?

Frisk och vacker hud är en färskvara. God hudvård handlar helt enkelt om att vårda sin hy. För många kan produkter för egenvård vara tillräckligt, om de används konsekvent. En god grundregel är att det är mycket lättare att vårda och förebygga, än att reparera och återställa. För hud i obalans är det annorlunda. Hemprodukter kan inte ensamt göra jobbet! Produkter för egenvård integreras och är en del av professionella behandlingsprogram.

Vad behöver åldrande hud?

Om man vill hålla sin hy frisk och fräsch upp i åldern är den dagliga vården lika viktig för huden som raska promenader är för kroppen. Vi undersöker alltid efter hur hudtillståndet är kopplat till hudfunktionen. Exempelvis om kunden har torr hud eller ”ageing” (ålderstecken). Hur fungerar den yttre syramanteln? Är immunförsvaret, kollagenproduktionen, djupare liggande fukt och cirkulationen i huden bra? Generellt behövs rikare crèmer med mer fukt och näring för mogen och åldrande hud. 

Ökad pigmentering är ett hudtillstånd som många upplever med åren. Det finns olika former som ibland ligger djupare, ibland ytligt. Det går att behandla framgångsrikt men kan ta lite tid. Här behandlar vi för att förhindra ytterligare pigmentbildning, lyfta fram det som redan finns, stärka hudens försvar och skydda mot sol. 

 

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.