PERMANENT

Brasiliansk hårborttagning

Uppnå Silkeslen Hud


Oändlig Smidighet: Upplev Livet med Permanent Brasiliansk Hårborttagning

Få känslan av silkeslen hud varje dag med vår avancerade permanenta brasilianska laserhårborttagning och bikinilinjebehandling. Glöm obehagliga vaxnings- och rakningsrutiner – välkomna en smidigare, bekymmersfri lösning för en ständigt slät och vacker hud.

Med vår avancerade laserteknik erbjuder vi dig en bekymmersfri lösning för en ständigt vacker hud. Upptäck den fantastiska känslan av att alltid vara redo för spontana äventyr och sena sommarkvällar – ingen förberedelse behövs, ingen stress, bara du och din strålande, perfekt släta hud.

Vår permanenta brasilianska laserhårborttagning och bikinilinjebehandling är mer än bara en upplevelse – det är en livsstilsförändring. Det är en investering i dig själv, ditt självförtroende, och ditt välbefinnande. Ta steget idag och låt din strålande, silkeslena hud bli din nya norm. Upptäck hur det känns att leva fritt, utan begränsningar.

Ingen mer irritation, inga mer inåtväxande hårstrån, ingen mer stress över sista minuten förberedelser inför semestern. Bara ren, hårfri komfort och självförtroende, alltid redo att visa upp. Med vår permanenta brasilianska laserhårborttagning och bikinilinjebehandling, är din hud inte bara en upplevelse, den är en frihetskänsla. Ta steget idag och upplev skillnaden.

Alexandrite laser gentle laser pro

Konsultation ingår innan vi utför en behandling

 

Innan du påbörjar en permanent hårborttagning för brasiliansk behandling är det viktigt att genomgå en konsultation med en kvalificerad och erfaren specialist. Syftet med konsultationen är att bedöma din hudtyp, hårfärg och hårtillväxt samt diskutera dina förväntningar och mål med behandlingen. Detta möjliggör en skräddarsydd behandlingsplan som ger bästa möjliga resultat.

Din Ultimata Guide till Permanent Brasiliansk och Bikinilinje Laserhårborttagning

Steg 1 : Konsultation

Vår resa börjar med en personlig konsultation. Detta är ett tillfälle för oss att lära känna varandra och diskutera dina behov och förväntningar. Under konsultationen kommer vi att analysera din hår- och hudtyp och prata om eventuella tidigare erfarenheter av hårborttagning. Vi kommer också att gå igenom din medicinska historia för att säkerställa att laserhårborttagning är lämpligt och säkert för dig.

Steg 2 : Förberedelse

Efter konsultationen får du noggranna instruktioner om hur du förbereder dig för behandlingen. Det kan innebära att du behöver undvika solning, vaxning, plockning och blekning av håret i det behandlingsområde minst fyra till sex veckor före behandlingen. Denna tid tillåter att alla hårstrån når tillväxtfasen, där lasern är mest effektiv. På behandlingsdagen bör du raka området för att förhindra att yttre hår bränns av lasern, men du bör inte applicera några lotions, oljor eller krämer.

Steg 3 : Behandling

Vid behandlingen kommer en tekniker att använda en laserhandenhet för att skicka pulser av ljusenergi till varje hårstrå. Denna ljusenergi absorberas av pigmentet i hårsäcken och omvandlas till värme, vilket förhindrar hårsäcken från att producera nya hår. Varje puls av lasern tar bara en bråkdel av en sekund och kan behandla många hårstrån samtidigt. Du kan uppleva en lätt stickande känsla, men många kunder beskriver det som mycket mindre obehagligt än vaxning.

Steg 4 : Återhämtning & Eftervård

Efter behandlingen kan huden vara lite rodnad och svullen, vilket är normala tecken på att hårsäckarna har reagerat på behandlingen. Dessa symptom brukar avta inom några timmar. Du kommer att få detaljerade eftervårdsinstruktioner, vilket kan innefatta att undvika solbad och att inte skrubba eller exfoliera området de närmaste dagarna.

Steg 3 : Uppföljning & Ytterligare behandlingar

Eftersom hår växer i cykler, och bara de hår som är i tillväxtfasen kan behandlas effektivt med lasern, behöver du vanligtvis flera behandlingar för att få de bästa resultaten. Vi planerar vanligtvis 6-8 sessioner med 4-6 veckors mellanrum, beroende på din specifika situation.


SKILLNADEN MELLAN BRASILIANSK OCH BIKINILINJE

Både brasiliansk och bikini linje hänvisar till olika typer av hårborttagning i det intima området, men de har olika omfattningar:

Bikinilinje: Detta är den mest grundläggande formen av intim hårborttagning. Hårborttagning för bikini linje innebär att ta bort hår runt området som en vanlig bikini täcker. Den är designad för att förhindra något hår från att sticka ut när du bär bikiniunderdelar.

Brasiliansk: En brasiliansk hårborttagning tar bort betydligt mer hår än en vanlig bikinilinje. I en fullständig brasiliansk hårborttagning tas allt hår bort från det intima området, inklusive framifrån, på sidorna, runt baksidan och mellan skinkorna. Det kan emellertid också anpassas efter individens preferenser, och vissa människor väljer att lämna en liten remsa, trekant, eller annan form av hår på framsidan.

Kort sagt, en bikinilinje är mer begränsad och riktar sig till de områden som skulle vara synliga i bikiniunderkläder, medan en brasiliansk hårborttagning är mer omfattande och tar bort allt eller nästan allt hår i det intima området.

Tre viktiga frågor

Är permanent hårborttagning med laser säker?

Permanent hårborttagning med laser är generellt sett en säker behandling när den utförs av en professionell och erfaren utövare. Det är viktigt att följa riktlinjerna för förberedelse och efterbehandling för att undvika eventuella biverkningar. Det är viktigt att utföra en konsultation för att se till att du är en lämplig kandidat för behandlingen och att du är informerad om eventuella risker och förväntade resultat. Det är också viktigt att använda en laser med rätt våglängd och inställningar för din hudtyp och hårfärg för att minimera risken för skador på huden.

Hur många behandlingar behöver jag?

Antalet behandlingar som krävs för permanent hårborttagning med laser varierar från person till person. Faktorer som påverkar detta inkluderar hårtyp, hudtyp, hårväxtcykel och det område som behandlas. Vanligtvis krävs mellan 6-8 behandlingar för att uppnå ett permanent håravfall. Men det kan vara nödvändigt med fler eller färre behandlingar beroende på individen. En konsultation med en laserbehandlare kan ge dig en mer exakt uppskattning av antalet behandlingar som krävs för att uppnå önskat resultat. Det är viktigt att notera att det kan krävas påfyllningsbehandlingar en gång per år eller varannan år för att bibehålla resultatet.

Hur effektivt är laser hårborttagning?

Laser hårborttagning är en mycket effektiv metod för att permanent ta bort oönskat hår. Effektiviteten beror dock inte bara på laserteknologin i sig, utan också på rätt teknik och val av rätt klinik. En erfaren och kompetent laserutövare med korrekt utrustning och teknik kan uppnå upp till 90% permanent håravfall efter att ha avslutat en behandling med laserhårborttagning. Det är viktigt att välja en klinik med erfarna utövare och högkvalitativ utrustning för att få bästa resultat. Antalet behandlingar varierar beroende på flera faktorer, inklusive hårtyp, hudtyp, hårväxtcykel och det område som behandlas. Din laserutövare kommer att kunna ge dig en mer exakt uppskattning efter en konsultation och lapptest.

FRÅGOR & SVAR

Hur kan jag uppnå bästa resultat?

För att uppnå bästa resultat vid permanent hårborttagning med laser, är det viktigt att följa vissa förberedelser och råd. Innan behandlingen börjar, bör du undvika att ta mediciner som gör dig känslig för ljus, eftersom det kan påverka behandlingen och öka risken för bieffekter.

Det är också viktigt att undvika att sola 6-8 veckor före och efter behandlingen, eftersom det kan öka risken för brännskador eftersom din hudtyp kan ha ändrats. Om du är solbränd, rekommenderar vi att du väntar tills din hudfärg har återhämtat sig.

För att få bästa resultat är det också viktigt att undvika att använda solarium, brun utan sol-krämer och soldusch 4 veckor före och efter behandlingen. Plocka, vaxa, noppa eller bleka området bör också undvikas helt 4 veckor innan behandlingen och under hela behandlingskuren.

Håret ska rakas dagen före eller samma dag som behandlingen, minst 2-3 timmar innan behandlingen. Det är också viktigt att notera att du inte ska vara gravid eller amma under behandlingen. Mer information om detta kan du få vid din konsultation hos erfaren laserterapeut.Varför är det viktigt med konsultation?

Konsultationen är viktig eftersom det ger en möjlighet för oss att få en bättre förståelse för din hud och hårtyp, samt dina önskemål och förväntningar. Det ger oss möjlighet att välja rätt teknik och inställningar för att säkerställa att behandlingen är så effektiv och säker som möjligt. Vi kan också ge dig tydliga instruktioner om vad du bör göra för att förbereda dig inför behandlingen och vad du bör undvika. Konsultationen är också en bra tid för dig att ställa frågor och få svar på eventuella oro du kan ha. Sammanfattningsvis är konsultationen viktig för att säkerställa bästa möjliga resultat och för att få en så säker och effektiv behandling som möjligt.

Är behandlingen smärtsam?

Nivån av smärta eller obehag som upplevs under en permanent hårborttagning för brasiliansk behandling kan variera beroende på individens smärttröskel och den specifika tekniken som används. Vissa personer upplever behandlingen som smärtsam, medan andra endast känner en viss obehagskänsla.

När det gäller Alexandrite Laser är känslan ofta beskriven som en snabb, varm eller stickande känsla när lasern träffar huden. Smärtan är oftast hanterbar och avtar snabbt när lasern flyttas till nästa område. Behandlingsområdet kan vara känsligt efter behandlingen, men detta brukar vara kortvarigt.

Det är också viktigt att komma ihåg att smärtan ofta minskar med varje behandlingssession, eftersom hårmängden i det behandlade området reduceras successivt.

Hur många behandlingar behöver man?

Antalet behandlingar som behövs för att få det bästa resultatet från Alexandrite laser hårborttagning varierar beroende på många faktorer som hårfärg, hudton, kroppsområde och hårväxtcykel. Som en allmän vägledning rekommenderas det vanligtvis mellan 4 till 8 behandlingar, med 4 till 6 veckors mellanrum. Detta är en uppskattning och det exakta antalet behandlingar som behövs för en person kan variera.

Det är viktigt att rådgöra med en erfaren och licensierad professional som kan ge en mer exakt uppskattning av antalet behandlingar som behövs för att uppnå det önskade resultatet. En duktig och kvalificerad professionell kan också rådgöra om faktorer som kan påverka behandlingsresultatet och ge råd om hur man kan förlänga resultaten.

Med rätt antal behandlingar och råd från en erfaren professional, kan Alexandrite laser hårborttagning ge ett framgångsrikt och varaktigt resultat för en mjuk och glatt hud.

Hur fungerar laser hårborttagning?

Laserhårborttagning med Alexandrite laser är en avancerad teknik som använder en våglängd på 755 nm för att förhindra hårväxt. Alexandrite laser är en effektiv metod för hårborttagning, och erbjuder långvariga resultat för de som söker en mer permanent lösning på hårväxtproblematiken.

Vid en Alexandrite laser hårborttagning behandling, används en laser med en våglängd på 755 nm för att skada hårsäcken och förhindra hårväxt. Lasern värmer upp hårsäcken medan huden skyddas med en skyddande barriär. Flera behandlingar krävs eftersom lasern bara påverkar hår som befinner sig i den aktiva växtfasen.

Det är viktigt att rådgöra med en erfaren och licensierad professional innan man påbörjar en Alexandrite laser hårborttagning behandling. En erfaren professional kan också hjälpa till att fastställa den mest lämpliga behandlingsplanen för varje individ.

Söker du en lösning för att förhindra hårväxt och få långvariga resultat? Alexandrite laser hårborttagning med våglängd 755 nm är en avancerad metod för hårborttagning, och kan vara den rätta lösningen för dig.Kan man göra laserbehandling när man är gravid?

Laser hårborttagning brukar inte rekommenderas under graviditeten. Det finns begränsad forskning och information om säkerheten för laserbehandlingar under graviditeten, och därför är det bäst att avstå från sådana behandlingar under denna tid.

Under graviditeten genomgår kroppen hormonella förändringar, vilket kan påverka hårväxten och även göra huden mer känslig. För att vara på den säkra sidan är det därför vanligtvis rekommenderat att vänta med laser hårborttagning tills efter graviditeten och eventuell amning.

Kan laserhårborttagning användas på alla hudtyper och hårfärger?

Laserhårborttagning är en effektiv teknik för att ta bort oönskad hårväxt på en mängd olika kroppsområden, men det är viktigt att notera att det inte är lämpligt för alla hudtyper och hårfärger.

En av de viktigaste faktorerna som påverkar lämpligheten för laserhårborttagning är hudtonen. Teoretiskt, fungerar laserhårborttagning bäst på människor med mörkare hårfärger och ljusare hudtoner. Det är eftersom laserljuset värms upp och överförs till hårsäcken, vilket orsakar skador på hårsäcken och minskar hårväxten. Mörkt hår absorberar mer energi från lasern än ljusa hår, vilket gör det mer effektivt.

För människor med mörkare hudtoner kan det vara svårare att använda laserhårborttagning på grund av risken för hudskador. Ljusare hudtoner reflekterar mindre energi från lasern, vilket minskar risken för hudskador och gör behandlingen mer säker. 

Det är viktigt att rådfråga en erfaren och licensierad professional för att säkerställa att laserhårborttagning är lämplig för din hudton och hårfärg. De kan också anpassa behandlingen för att minimera risken för biverkningar och maximera resultatet från behandlingen.Hur lång tid tar det att se resultat från behandlingen?

Laserhårborttagning är en progressiv process som tar tid att ge synliga resultat. Genomsnittligen kan det ta några veckor till några månader att se resultat från behandlingen, men detta varierar från person till person och beror på en mängd olika faktorer.

Faktorer som kan påverka tiden det tar att se resultat inkluderar:

    • Hårfärg: Mörkt hår reagerar oftare och snabbare på laserbehandlingar än ljusare hår, eftersom melaninet i mörkt hår absorberar ljuset från lasern mer effektivt.
    • Hudton: Ljus hud och mörkt hår är en ideal kombination för laserbehandling eftersom lasern kan tränga igenom huden och nå hårsäckarna mer effektivt.
    • Kroppsområde: Olika kroppsområden har olika hårväxtcykler och hårtyper, så det kan ta olika lång tid att se resultat från behandlingar i olika områden.
    • Hårväxtcykel: Hårväxtcykeln påverkar också tiden det tar att se resultat från laserhårborttagning. Lasern är mest effektiv på hår som är i anagen-fasen, eller den aktiva tillväxtfasen, så resultaten kan variera beroende på hårväxtcykeln.

Vilka områden kan behandlas med laserhårborttagning?

Laserhårborttagning är en mångsidig teknik som används för att ta bort oönskad hårväxt på en mängd olika kroppsområden. Dessa områden inkluderar, men är inte begränsade till, ansikte, hals, axlar, armar, bröst, rygg, magen, ben och bikinilinje. Behandlingen är särskilt populär för att ta bort hår på armar, ben, bikinilinje och rygg.

Det är viktigt att notera att vissa kroppsområden kräver en högre nivå av försiktighet och skicklighet för en säker och effektiv behandling. Exempel på dessa områden inkluderar ögonbryn och ögonlock. Därför är det viktigt att alltid rådfråga en erfaren och licensierad professional för att säkerställa en säker och effektiv behandling.

Det är viktigt att poängtera att hår på huvudet har en annan hårväxtcykel och tjocklek än hår på andra kroppsområden, och det kan också vara svårt att behandla pågrund av hudtonen i området. Därför är det inte lämpligt att ta bort hår på huvudet med laser.

Hur kommer smärtan att kännas under behandlingen?

Laserhårborttagning med kyltekniker för minskad smärta

Laser hårborttagning är en effektiv metod för att ta bort oönskad hårväxt på kroppen. För att göra behandlingen så bekväm som möjligt för patienten använder vi oss av kyltekniker. En av teknikerna vi använder är en kylande luftflöde som minskar temperaturen på huden och minskar smärta eller obehag under behandlingen.

Smärtan under behandlingen kan variera från person till person, men det är vanligtvis lindrigt och går snabbt över. Om det finns mer uttalad smärta, tala med din behandlare och de kan anpassa behandlingen för att minska obehaget. Följ också de förberedelser och efterbehandlingar som rekommenderas för att minimera smärta och förbättra resultatet från behandlingen.

Optimera resultatet från laser hårborttagning med användning av kyltekniker för minskad smärta och en bekväm behandling.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss