HUDBEHANDLING

Absolut signature

skräddarsydd behandling


Varför välja absolut signatur?

Absolut signature är en klassisk ansiktsbehandling med mängder av fina resultat. Inte nog med att du får en skräddarsydd behandling efter just din hud så hjälper våra hudterapeuter också till med rådgivning och vägledning så att du hittar det bästa sättet att ta hand o din hud även efter behandlingen. Behandlingen brukar av många beskrivas som vardagslyx. 

Eftersom vi skräddarsyr din ansiktsbehandling i Malmö kan vem som helst boka behandlingen. Men vi rekommenderar den främst för den som behöver arbeta mer med sin hud. Det kan handla om längre portömning för en hy med mycket orenheter eller en behandling med ansiktsmassage eller en långverkande ansiktsmask för den som behöver tid att slappna av. 

skräddarsydd behandling

Hudkonsultation ingår innan vi utför en behandling

 

Absolut signature är en ansiktsbehandling som passar alla. Det spelar ingen roll vilken hudtyp du har, om du är man eller kvinna, ung eller äldre. Hos oss på Celebrate Beauty i Malmö hjälper vi dig att hitta en ansiktsbehandling som passar just dig. Absolut signature kan beskrivas som en klassisk ansiktsbehandling som hjälper till att fräscha upp huden och ge tillbaka dess fulla funktionalitet. Behandlingen fungerar bra för en hy som behöver såväl djuprengöring som exfoliering eller portömning. Hos oss i Malmö erbjuder vi en ansiktsbehandling grundad på just din hud. Därför gör vi alltid en hudanalys innan vi påbörjar behandlingen.

Före, under och efter behandlng

Före behandling

Innan du gör din ansiktsbehandling hos oss i Malmö genomför vi en hudanalys på din hud. Analysen beskriver vad din hur behöver så att vi sedan kan skräddarsy en behandling anpassad för just din hy. 

Under behandling

Hur just din behandling ser ut beror på din hudanalys. Men ansiktsbehandlingen kan innebära allt från djuprengöring och exfoliering till ånga, porrengöring och elektoterapi. I samband med behandlingen får du ansiktsmassage, behandling med mask, lätt brynplock och vi avslutar behandlingen med produkter som är anpassade för din hy.

Efter behandling

Efter din ansiktsbehandling kan du förvänta dig en fräsch och frisk hy med förbättrad funktionalitet. Våra hudterapeuter ger dig produktrekommendationer som fortsatt hjälper dig att ta hand om din hy efteråt. 

FRÅGOR & SVAR

Vad kan jag förvänta mig för resultat av behandlingen?

Efter din ansiktsbehandling hos oss på Celebrate Beauty i Malmö kan du förvänta dig en fräsch hy preppad med produkter som den behöver. Eftersom behandlingen är helt och hållet skräddarsydd efter dina behov och önskemål är resultaten obegränsade. Våra hudterapeuter ser till att optimera behandlingen så att du får ut så mycket som möjligt ur din ansiktsbehandling.

Hur går ansiktsbehandlingen till?

När du kommer till salongen i Malmö börjar vi med en hudanalys för att bestämma din ansiktsbehandling. Därefter skräddarsyr vi behandlingen och hittar rätt produkter för din hy baserat på faktorer som årstid, ålder och livsstil. Vi avslutar behandlingen med härliga produkter som lämnar din hy pigg och fräsch. Våra hudterapeuter rekommenderar också produkter som du kan använda för att fortsätta ta hand om din hud på bästa sätt även hemma. 

Hur kan jag skräddarsy min behandling?

Hur din behandling skräddarsys beror helt och hållet på den hudanalys som genomförs i början av behandlingen. Din hudanalys ligger till grund för de steg och behandlingsmetoder som din ansiktsbehandling kommer innehålla. Din hud är i ständig förändring vad gäller årstid, ålder och livsstil. Utifrån dessa parametrar optimerar våra hudterapeuter din behandling och valet av produkter så att dessa passar din hys dagsform.

Kan vem som helst boka behandlingen?

Ja, Absolut signature är en behandling som passar alla. I och med att behandlingen alltid skräddarsys efter din hud och din hys behov är den individuell och passar alla. Vill du få tid att slappna av, ta hand om dig själv och lämna salongen i Malmö med en pigg och fräsch hy? Då är det här ansiktsbehandlingen för dig. Det spelar ingen roll om du är man eller kvinna, gammal eller ung – med Absolut signature kan vi göra underverk för din hud. 

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.