HUDBEHANDLING

Absolut pigment

bli av med pigmentfläckar


Varför välja absolut pigment?

Absolut pigment är en behandling som skonsamt tar bort pigmentfläckar i huden utan attskada omkringliggande områden. Behandlingen är individanpassad och våra hudterapeuter hjälper dig att hitta den behandlingsmetod som passar dig bäst. I vissa fall görs behandlingen i tre steg där enzymbehandling är första steget, IPL andra steget och Pro alpha peeling som avslutning.

TA REDA PÅ MER INFORMATION

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

Hudkonsultation ingår innan vi utför en pigmentbehandling

 

Absolut pigment är en behandling som motverkar pigmentfläckar i huden. Behandlingen kan kan vara en enzymbehandling, behandling med IPL, Pro alpha peel eller alla tre behandlingar i kombination. Våra hudterapeuter hjälper dig med vilken behandling som passar dig och din hud. Alla tre metoder är testade och framtagna för att ta bort oönskade pigmentfläckar.

Vi behandlar med 3 olika metoder

Enzymbehandling

Enzymbehandling tar bort pigmentfläckar genom att minska melanin i huden. Melanin är en grupp svarta, röda och bruna färgpigment som kan uppstå i huden och bilda pigmentfläckar. Genom att behandla pigmentfläckarna med enzymer förbättras hudens struktur. Vad som händer är att enzymerna löser upp och tar bort den skadade huden. Några dagar efter behandlingen kan du uppleva att du fjällar i ansiktet.

IPL behandling

Du kan behandlas med IPL om det gäller pigmentfläckar orsakade av solskadad hud, ålder eller fräknar. IPL behandlar pigmentfläckarna genom att en lampa riktas mot huden och ger ifrån sig korta ljuspulser. Känslan av att behandla pigmentfläckar med IPL kan liknas vid små varma stick. Efter behandlingen mörknar pigmentfläckarna och så småningom stiger pigmentet till hudytan och trillar bort.

Alpha peel

Den tredje behandlingsmetoden görs med Pro alpha peel. Behandlingen förnyar huden med naturliga syror från frukt och växter. Huden består av celler och en del av dessa producerar proteinet keratin. Vad syrorna i behandlingen gör är att de exfolierar och tar bort döda keratinceller på hudytan samtidigt som den hjälper till att återbygga huden. Behandlingen tar bort så väl pigmentfläckar som linjer och rynkor orsakade av sol och miljö. Resultatet är en frisk och klar hy.

Före & Efter

FRÅGOR & SVAR

Hur ser pigmentfläckar ut?

En pigmentfläck kan ge uttryck på olika sätt. De är släta och ser ut ungefär som större fräknar. De är ofta beigea eller mellanbruna och syns tydligast på en ljusare hudton. Med
rätt behandling kan du ta bort dina pigmentfläckar.

Finns det flera sorters pigmentfläckar?

Ja, det kan uppstå flera olika typer av pigmentfläckar. Dels finns åldersfläckar som orsakar av solen och som ofta uppstår först på händer eller i urringningen. Det finns också hormonella pigmentfläckar som uppstår som större och mörkare pigmentfläckar ofta på kinder, tinningar och överläpp. Denna typ av pigmentfläckar är helt ofarlig och uppstår vid en hormonell förändring i kroppen till exempel graviditet eller intag av hormonella preventivmedel.

Hur fungerar Pro alpha peel?

Pro alpha peel är en individanpassad behandling för pigmentfläckar. Inför en behandling förbereds huden med DMKs enzymmasker, vitamin A och produkter för egenvård för att hjälpa huden bli starkare. Behandlingen är skonsam och chockerar inte huden som andra kemiska och medicinska alternativ kan göra.

Gör det ont att behandla pigmentfläckar?

Det gör inte ont att ta bort pigmentfläckar men du kan uppleva en känsla av värme eller stick beroende på vilken behandling som används. En del kan uppleva svagt obehag, likt små stick, vid behandling med IPL. Vid behandling med Pro alpha peel kan du uppleva en känsla likt solbränna under de första minuterna efter applicering.

När ser jag resultat?

När du gjort en behandling för pigmentfläckar kan du förvänta dig ett reaktivt snabbt resultat. Pro alpha peel verkar på djupet och reducerar pigmentförändringar, rynkor, ärr och porer redan efter första behandlingen. Däremot ser du det fullständiga resultatet först efter några månader.

Kan jag genomgå behandlingen om jag är gravid?

Nej, om du är gravid bör du vänta med att göra behandlingen.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.