HUDBEHANDLING

Absolut Kärl

Behandling av ytliga kärl


Varför välja laser för att ta bort ytliga kärl?

Att ta bort ytliga blodkärl genom att behandla med laser är en effektiv metod för att nå snabba resultat. En IPL-behandling mot ytliga blodkärl innebär dessutom minimal till ingen
återhämtningstid. Märkbara resultat syns redan efter din första behandling.

Stellar M22

Behandling av ytliga kärl

 

Absolut kärl är en behandling som tar bort ytliga blodkärl. Behandlingen ger en vacker och klar hud i ansikte och på benen. Behandlingen genomförs med världsledande Stellar M22 lasermaskin som tar bort ytliga kärl med IPL och laser. Våra utbildade hudterapeuter har erafenhet av IPL laser för ytliga kärl både för brustna blodkärl och rosacea. Behandlingen är utformad efter dina specifika behov oavsett om det gäller tjocka kärl eller fina kapillärer.

Före, under och efter behandlng

Före behandling

Inför behandlingen applicerar vi en kall gel på det område där de ytliga blodkärlen ska tas bort.

Under behandling

Själva behandlingen tar någonstans mellan 10 – 20 minuter. Under behandlingen appliceras ett antal ljuspulser på varje kärl som ska behandlas. Pulserna kan upplevas som lätt stickande eller mild värme. Behandlingen är skonsam och skadar inte omkringliggande områden.

Efter behandling

När behandlingen är klar ser du omedelbara resultat men eftersom behandlingen fortsätter att verka gradvis syns det fullständiga resultatet först efter några veckor.

FRÅGOR & SVAR

Hur uppkommer ytliga kärl?

Ytliga blodkärl kan uppkomma av solskador och inflammationer som acne eller rosacea. Ytliga kärl är ingenting farligt men kan upplevas som besvärliga eller missprydande för vissa. För grövre ytliga kärl använder vi IPL vid behandlingen.

Hur fungerar behandlingen?

När vi tar bort dina ytliga blodkärl med laser eller IPL värmer vi kärlen inifrån. Det som händer då är att värmen stänger kärlväggarna som till slut förvinner helt och hållet. Oavsett om du behandlas med laser eller IPL för dina ytliga kärl kan du vara trygg i att metoderna enbart påverkar området som behandlas och inte omkringliggande områden.

Hur många gånger behöver jag behandla med laser?

Hur många behandlingar du behöver beror på vilket resultat du vill uppnå samt hur din hud ser ut. Men i de allra flesta fall syns en tydlig förbättring på området redan efter första behandlingen. Vad som sker när du behandlar dina ytliga kärl med IPL och laser är att kärlen sakta med säkert tynar bort och försvinner. Om det är fler områden än ett som ska behandlas kan det behövas mellan 2–3 behandlingar med 6–8 veckors mellanrum vardera för att ta bort de ytliga blodkärlen.

Vad blir resultatet efter behandlingen?

Direkt efter din behandling för att ta bort ytliga blodkärl med IPL eller laser kan du uppleva en lätt rodnad och mörka kärl. Första veckan efter behandlingen bör du undvika hård träning och varma bad för att nå ett så bra resultat som möjligt. Normal aktivitet går bra att genomföra direkt efter avslutad behandling.

Är det säkert att ta bort ytliga blodkärl med laser?

Metoden är helt säker. IPL används för behandling av ytliga kärl av kliniker världen över och är en behandling som godkänts av FDA, livsmedels- och läkemedelsmyndigheten i USA. Behandlingen är säker, skadar ingen omkringliggande hud och gör inte ont.

Vilka områden kan jag behandla med laser?

På Celebrate Beauty tar vi bort ytliga blodkärl i ansikte och på ben med IPL och laser.

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.