HUDBEHANDLING

Absolut glow

FÅ EN NATURLIG GLOW


Varför välja Absolut glow ansiktsbehandling?

 Absolut glow är en behandling för ansiktet som hjälper dig ta tillbaka ditt naturliga glow i ansiktet. Är du trött på matt, slapp och torr hy? Med enzymmaskerna från DMK får du en ren, uppstramad och spänstig hy igen. 

Ansiktsbehandling

Ren, uppstramad och spänstig hy

 

Det pratas mycket om glow i ansiktet. Lyster som kommer inifrån och hud som strålar. Ja, en del kallar det glow medan andra kallar det lyster. En sak som är säker är i alla fall att många är trötta på matt hud och vill åt naturlig lyster. Våra hudterapeuter på Celebrate Beauty i Malmö utför glow-behandlingar för ansiktet som ger dig riktiga resultat.  

Är du trött på att skrubba, peela och återfukta huden? Med Absolut glow hjälper vi din hud hitta tillbaka till sin naturliga lyster. 

Under ansiktsbehandlingen kombinerar vi olika enzymmasker från det världsledande varumärket DMK för att hitta din huds naturliga glow.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Absolut glow är en behandling för ansiktet som sker i tre steg. Varje steg är en ny typ av enzymmask som hjälper huden att hitta sitt naturliga glow.

Enzymmask 1

En mask som innehåller flera olika enzymer som hjälper till att stärka hudens grundläggande funktioner som till exempel vätskebalansreglering och temperaturreglering. Masken stimulerar huden och är effektiv för alla hudtyper. Masken är en riktig syreboost som gör huden ren, uppstramad och spänstig. Perfekt för att återta glow till ansiktet helt enkelt.

Enzymmask 2

 En mask som arbetar från insidan. Enzymerna i masken stimulerar musklerna i ansiktet och hjälper till att minska omedvetna spänningar. Huden stärks och stramas upp samtidigt som ansiktet får ett naturligt lyft. 

Enzymmask 3

En mask som förstärker resultatet av de två första maskerna. Genom att producera kemisk värme ökar enzymaktiviteten i maskerna och låter dem verka mer effektivt. Den tredje masken är en booster till de två första maskerna. 

Resultatet av behandlingen syns omgående och är därför ett bra alternativ för den som vill se snabba resultat eller vill ha en boost inför ett speciellt tillfälle. Kombinationen av de tre maskerna ger en direkt fastare, klarare och mer stram hud. Ansiktsbehandlingen tar tillbaka ditt naturliga glow.

FRÅGOR & SVAR

Vad är glow?

Glow i ansiktet är det som gör att huden ser pigg och fräsch ut. Ett annat ord för glow är lyster. Det kan liknas vid skimrande eller glansig hy som ser sådär härligt återfuktad ut.

Hur kan jag fixa glow i ansiktet själv?

Att återta makten över sin egen hy och sitt naturliga glow börjar med rengöring. När du tvättar bort smuts från ansiktet är det lättare för den naturliga lystern att komma fram. Tvätta ansiktet från smuts och smink varje morgon och kväll så håller sig huden ren och fräsch. 

Att peela eller exfoliera huden är också ett viktigt steg. Precis som på resten av kroppen samlas döda hudceller i ansiktet. En syra, skrubb eller peeling hjälper till att skala bort dina döda hudceller och rengöra porerna på djupet vilket vidare låter ditt glow titta fram. Det finns exfolierande produkter som passar alla hudtyper. 

Givet för att ditt lyster ska komma tillbaka är att återfukta huden regelbundet. Vill du ge huden en fuktboost kan du med fördel använda en återfuktande mask som hjälper till att tillföra extra fukt till huden. Precis som med mycket annat räcker det inte en gång – använd en mask en gång i veckan för att regelbundet boosta huden med extra fukt. 

Och vill du ”fuska” fram lyster finns det mängder med lystergivande sminkprodukter att testa. Kombinera din fuktkräm med en lystergivande produkt eller använd en highlighter på ansiktets höga punkter som näsan, kindbenen, över läppen och under ögonbrynen. Där har du receptet för ett definitivt fint glow i ansiktet!

Har du svårt att hitta ditt naturliga glow ändå? Boosta huden med vår ansiktsbehandling Absolut glow.

Räcker en ansiktsbehandling för att få tillbaka mitt glow?

Om du vill ha en lystrig hud är det viktigt att du tar hand om din hy. Exfoliering, rengöring och fukt är viktiga grundstenar. Om du vill ha en boost och hjälpa din hy att hitta sin inre lyster i ansiktet är Absolut glow ett bra alternativ. Behandlingen verkar direkt och det ”glowiga” resultatet syns i ansiktet omgående. Givetvis håller det inte för alltid och du kan göra om behandlingen om du tycker att din hud känns matt och tråkig efter ett tag. Däremot kräver inte behandlingen att du genomför den flera gånger för att nå resultat. Resultat ser du nämligen redan efter en behandling. 

Öppettider 

Måndag-Torsdag     08:00-20:00
Fredag-Söndag        10:00-18:00

Stängt v 29-30 och v 1

Följ oss

Maila oss

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.